NIKOLIĆ: Emirati šalju Srbiji 10 miliona dolara pomoći!

Najbliži saradnik šeika Mohameda bin Zajeda obavestio je predsednika Srbije Tomislava Nikolića da će njegova zemlja uputiti pomoć od 10 miliona dolara humanitarne pomoći našoj državi, kako bi se sanirala šteta izazvana nezapamćenim poplavama

  • 33

Najbliži saradnik šeika Mohameda bin Zajeda obavestio je danas popodne predsednika Srbije Tomislava Nikolića da će Ujedinjeni Arapski Emirati uputiti Srbiji pomoć u iznosu od 10 miliona dolara za saniranje štete izazvane katastrofalnim poplavama, izjavila je večeras savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković.

Pak Stanković je saopštila da će predsednik Nikolić sutra uputiti konvoj humanitarne pomoći u najugroženija mesta opštine Krupanj.

Pomoć su obezbedile sve kompanije koje su se odazvale apelu predsednika.

Nikolić će uručiti pomoć građanima i obići više lokacija na području opštine Krupanj.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale Lo

    18. maj 2014 | 23:48

    Dobro vece Dr. MR Tomislave Nikolicu, da u Srbiji traju poplave 7 dana !!!!!!!! Gde vi "biadoste" sigurno ste lopatali na nekom nasipu...

  • Sem

    19. maj 2014 | 00:22

    Bum 10 miliona, e ovo je pomoc ! Valjda ce sad da imaju za cizmice i kabanice.

  • Tea Su

    19. maj 2014 | 00:20

    Svaka čast! Puno hvala, svima, kogod da je bilo kako pomogao. Lepo je kada neko može i hoće da pomogne s tolkom svoto. To je već više od pomoći i puno, puno hvala, neka nas Gospod sve blagoslovi, insalah! Velika nas je nevolja zadesila, al još su veća srca u grudima, svih koji su nam pritekli u pomoć, u ovim teškim trenucima, i opet, jedno veliko, svima HVALA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA