ALAL VERA: Srpski biznismeni sakupili 3,5 miliona evra!

Srpska asocijacija menadzera (SAM) pozvala je sve svoje članove i njihove kompanije da se odazovu apelu Vlade Srbije i Crvenog krsta Srbije i upute pomoć postradalima u poplavama

  • 3
Poplave u Srbiji, srpska asocijacija menadžera

Foto: Tanjug/MUP Srbije

Srpska asocijacija menadzera (SAM) pozvala je sve svoje članove i njihove kompanije da se odazovu apelu Vlade Srbije i Crvenog krsta Srbije i upute pomoć u novcu i robi najugroženijim opštinama u našoj zemlji.

 

Tim povodom je do sada, za četiri dana, sakupljeno blizu 3,5 miliona evra u novcu i robi.

 

SAM je kao jedan od pokretača regionalne inicijative SAMIT 100 Biznis lidera Jugoistočne Evrope uputila je još jedan poziv kompanijama iz Srbije i poslovnim udruženjima iz Slovenije, Makedonije i Crne Gore, da upute pomoć Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj i da na taj način, kroz zajedničku privrednu inicijativu, pomognu ugroženom stanovništvu regiona pogođenom poplavama.

 

- Cilj je da svi zajedno održavamo kontinuitet davanja iz privatnog sektora, koji će imati presudnu ulogu u periodu sanacije i obnove, i sa tim u vezi srpski menadžeri pružaju svu podršku Vladi Srbije u narednom periodu - navodi se u saopštenju SAM-a.

 

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kinez

    21. maj 2014 | 23:01

    Znas cemu se nacuditi ne mogu , kako se obogatise ovi pojedini ,bez dana zatvora I jos su na slobodi ! To je drzavna bruka , mada ima ih vise ali otom potom !

  • Goran76

    21. maj 2014 | 20:11

    Jel i Djilas u tome..jel i on "biznismen"?

  • dgdfhsfdghk

    11. jun 2014 | 12:56

    evo ja znam jednog biznismena iz te asocijacije koji mi je ostao duzan 600 eur za posao, odnosno nije zeleo da plati ono sto je narucio. dakle, mogao bih da racunam kao donaciju? mozda je tako bolje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA