ISTORIJSKO NEVREME U SKOPLJU: Posle skoro 40 stepeni nastupila kataklizma! (FOTO)

Skoplje je pogodilo strašno nevreme, sa obilnim padavinama, koje su izazvale poplave nalik onima sa kojima smo do pre neki dan bili suočeni širom Srbije

  • 28

Nakon obilnih padavina koje su donele i strašne poplave Srbiji, Hrvatskoj i BiH,  nevreme je stiglo do još jedne bivše republike SFRJ - Makedonije. 

Večeras je Skoplje pogodilo strašno nevreme, sa obilnim padavinama, koje su izazvale poplave, nalik onima sa kojima smo do pre neki dan bili suočeni. 

Reporter Telegrafa koji se našao na licu mesta, zabeležio je fotografije Skoplja koje je skoro potpuno potopljeno. Ljudi se probijaju kroz nabujalu vodu u kojoj su vozila potpuno zarobljena. Automobili bukvalno plivaju.

Za sada je pristigao veliki broj prijava da je voda probila u podrumske prostore mnogih stambenih objekata. Portal MKD preneo je da je ministar za saobraćaj i veze Mile Janakijevski sazvao hitan sastanak kriznog štaba, a gradjanima kojima je potrebna pomoć upućen je poziv da se obrate na broj za hitne situacije 195. Za sutra je najavljeno promenljivo vreme.

Više fotografija možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    25. maj 2014 | 23:55

    Sada i mi Srbi da se pokazemo, ako se pogorsa stanje tamo, da i mi njima pomognemo, kao i oni nama

  • Песијазал

    26. maj 2014 | 00:09

    Ова некоја заебанција? Дааааааалеку е од тоа што се случи во Србија и Босна, се сатнала скопската канализација и водата нема кај да оди ебаго, секоја година минимум по два пати вака врне.

  • Makedonce

    26. maj 2014 | 00:41

    Abe so vi e na vas, kakva kataklizma !?! Zavrna dozd zimi 10 min. , poplavi ulici poso kanalizaciite se zapusija i ete sea se e suvo. Ne krevajte panika megu lugeto !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA