Džambo krao telefone u prihvatilištu, sve pare spiskao na garderobu! (FOTO)

Jedna od evakuisanih žiteljki Obrenovca tvrdi da joj je Džambo ukrao mobilni telefon u prihvatilištu na Sajmu, kao i da nikog nije spasio, već je samo pomagao da se deca iz škole prebace preko ograde i ubace u čamac

  • 51

Slobodan Nedeljković (26), poznatiji kao Džambo, priznao je na saslušanju da je glumeći žrtvu poplava u Obrenovcu od ljudi i firmi uzimao novac.

Nedeljković je juče saslušan pred tužiocem, a već danas trebalo bi da bude izveden pred istražnog sudiju.

- Priznajem da sam celu svoju priču o nestanku supruge i dvogodišnjeg sina izmislio. Bio sam očajan, živeo sam kao podstanar s dva ujaka i babom. Ni sam ne znam kako sam došao na ideju da sve izmislim, ali sam hteo tako da dobijem stan od države. Nešto para koje sam dobio sam potrošio na kupovinu garderobe. Oni koji su me prepoznavali iz medija su mi davali novac na ruke - rekao je Džambo.

- Dobro je da je Slobodan Nedeljković Džambo, koga poznajem još iz osnovne škole, uhapšen, jer mi je ukrao mobilni telefon u prihvatilištu na Sajmu. Nikog on nije spasao, samo je pomagao, kao i svi ostali, da se deca iz škole prebace preko ograde i ubace u čamac - ovo je juče za "Alo!" izjavila Željana Ilić, koja je s više Obrenovčana, među kojima je bio i Slobodan Nedeljković Džambo (26), evakuisana u poslednji čas iz potopljenog grada.

- Do sada je utvrđeno da je s Kosova, a da je u Obrenovac stigao 1999. za vreme bombardovanja. Tad je imao 11 godina. Kod sebe nije imao nikakva dokumenta, a zanimljivo je da ih nikad nije ni vadio. Do sada nije bio privođen, pa praktično i ne postoji u evidenciji - kažu u policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glavni Arhivator

    3. jun 2014 | 11:29

    Ja mislio stvarno momka zadesila nesreca kad ono cvrc , e govneta jednog odvratnog!

  • Jelena

    3. jun 2014 | 11:42

    Kad pomislim da su mi se u očima stvorile suze dok sam čitala 'njegovu tužnu priču' Sramota.

  • Tuzna i razocarana

    3. jun 2014 | 11:53

    KAZNITI GA .... NEKA SADA TAMO KOPA I POPRAVLJA STETU DA OTPLATI DUG .... MI SMO POMOC SLALI POSTENIM LJUDIMA .... SMRAD JEDAN

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA