BRANI SE ĆUTANJEM: Džambu određen pritvor do 30 dana!

Kako Telegraf nezvanično saznaje, saslušanje Džamba, kratko je trajalo pošto je on odlučio da se brani ćutanjem

  • 26

Slobodan Nedeljković, zvani Džambo, koji je u žizu javnosti dospeo pošto je navodno spasao desetine ljudi iz Obrenovca, nakon što je u poplavama izgubio ženu i bebu, večeras je izveden pred istražnog sudiju, koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

- Pritvor mu je određen, između ostalog, i zbog toga što on nema stalno mesto prebivališta, pa postoji opasnost da od bekstva - kaže naš sagovornik.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, saslušanje Džamba, kratko je trajalo, pošto je on odlučio da se brani ćutanjem. Iz Palate pravde on je, potom, prebačen u Centralni zatvor u Beogradu.

Slobodan Nedeljković Džambo, danima je za medije davao oprečne izjave o tome kako je izgubio suprugu i dvogodišnjeg sina. Međutim, kada je u nedelju uhapšen, policiji je priznao da ne postoje ni supruga, ali i dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iv

    3. jun 2014 | 20:34

    Zamolio bih Vas da pokazete samilost prema slabosti ovog coveka koji se toliko ponizio i ne izvestavate nas, citaoce, iz sata u sat, sta je jos ukrao ili zgresio... Ukoliko je u ovom kompletnom rasulu i opstoj kradji koja vlada, to sto je ovaj covek, koji Vam je do pre par dana bio heroj, pokrao toliko medijski interesantno, onda ne razumem predmet interesovanja.

  • Cash®

    3. jun 2014 | 21:01

    Na osnovu onoga što ste pisali do sada taj Džambo je jedino lagao u vezi porodice, koje ustvari - nema, a kriv je što je u toku vanrednog stanja spasavao ljude. Možda je koješta slagao, ali niti ima dom, niti je nešto eventualno ukradeno mogao da skloni ili proda u takvoj situaciji. Pritvor će mu dobro doći da se okrepi, okupa i naspava u krevetu. Pametan što ćuti.

  • darios

    3. jun 2014 | 20:47

    Pogresio je nema govora al da se na njemu pravi zakon sramota je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA