Evo kako je Džambo prevario sve! (VIDEO)

Slobodan Nedeljković zvani Džambo najpre je tvrdio da je suprugu i sina odveo kod tasta, da bi zatim promenio priču govoreći da su se utopili na njegove oči

  • 22

Slobodan Nedeljković Džambo dospeo je u žižu javnosti nakon što su se pojavile informacije da je spasao na desetine Obrenovčana iz poplave, u kojima je izgubio suprugu i dvogodišnjeg sina. Međutim, kako je priznao u policiji, priča o ženi i sinu bila je laž.

Od samog početka Džambo je pričao različite verzije o tome šta se dogodilo njegovoj porodici. Međutim, niko se u trenutku nesreće nije bavio time.

Naime, prema prvoj verziji koju je ispričao medijima, on je suprugu i dvogodišnjeg sina odveo kod tasta u Veliko Polje, verujući da će tamo biti bezbedni. Kako je naveo tada, nakon nekog vremena mu je tast javio da su morali da se popnu na krov zbog velike vode, koja je u jednom trenutku odnela njegovu suprugu i dete.

U drugoj verziji, koju je takođe ispričao medijima, dete i žena su se utopili na njegove oči.

- Ja sam svojim očima gledao kako nestaju. I za njima sam išao, nisam mogao da ih stignem. Išao sam svuda, pitao, raspitivao se i ništa - rekao je Džambo.

Ljudi dobrih namera uvideli su da u toj priči nešto ne štima, a reagovala je i policija s namerom da reši slučaj. Međutim, Nedeljković se na saslušanju rasplakao i priznao da je izmislio da ima ženu i dete kako bi dobio kuću, jer živi kao podstanar sa dva ujaka i babom. Preti mu kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gastarbajter

    2. jun 2014 | 22:31

    E jbg....lagao i sta sad.....nas politicari lazu godinama i da ne spominjem milione koje ukrali i sta sad?? Ko od njih je u zatvoru.....kome se sudi??? Daj bre....mazanje ociju narodu i mlacenje prazne slame....jel pevaci i pevaljke pijani voze....i sta bi sa njima? Banana drzava....oslobodise siptare, a na ovom se istresaju i kao pravda neka....e 'bem te zemljo...

  • anonimac

    2. jun 2014 | 21:08

    Naravno da je cudno.Plus njegov taj je otisao u kucu po djebe, dok su oni bili na krovu? Gde je logika? Ako voda dodje do krova kuce, kako ovaj moze da izadje iz kuce?

  • Crni

    2. jun 2014 | 22:30

    Važna je senzacija, važan je tiraž! Kog novinara briga da li je nešto istina ili izmišljotina! Džambu se udavila žena i dete ali on spašava ugrožene, u farmerkama roni, ne mari što je ladno. Džambu javili da su mu našli ženu i dete ali on se ne osvrće već i dalje pliva! Tek pred kraj dana zapita novinara jesu li ih našli žive ili mrtve. Šta se dalje desilo saznaćete u sledećem broju. Do tada Džambo odmori se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA