Evo zašto je udar aviona u kule bliznakinje fotomontaža! (VIDEO)

Nedavno se na Jutjubu pojavio snimak udara aviona u jednu od bliznakinja, koji je obljavljen nakon nesreće, ali sa novim komentarima i detaljima koji na prvi pogled nisu uočljivi

  • 44

Dobro je poznata jedna od teorija zavere da je ono što se desilo 11. septembra 2001. godine u Americi nameštaljka vlade SAD, a ne napad Al Kaide.

Nedavno se na Jutjubu pojavio snimak udara aviona u jednu od bliznakinja, koji je obljavljen nakon nesreće, ali sa novim komentarima i detaljima koji na prvi pogled nisu uočljivi.

Autor naglašava da ne zna da li je video istina i kaže da zvanična originalna priča ima puno rupa. On na snimku ističe dve nelogičnosti.

Objašnjava da je nemoguće da avion kao nož proseče zgradu i probije čeličnu strukturu zgrade, kao što se vidi na snimku.

Druga nelogičnost se tiče krila aviona koji prolazi ispred zgrade u pozadini, umesto ispred nje, što ukazuje da je snimak renderovan i ima grešku.

Video je pregledan 2 miliona puta za samo nekoliko dana od kako je postavljen.

Pogledajte ga i odlučite sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darius Serb

    4. jun 2014 | 20:05

    vlasnik zgrada jevrej larry silverstain je hteo da rusi te zgrade,tj morao, a rusenje kosta 2b$, pa bolje uzeti 6b$ od osiguravajuce kuce+ optuziti neke tamo islamiste, napasti ih i oduzeti im sve sto imaju,,,,jesam li sila ili nisam .

  • Boss_95

    4. jun 2014 | 19:08

    Pa mislim da sada i bebe znaju da je to sve bilo namešteno da bi se Ameri terorisali bo bliskom istoku zarad nafte i drugih bogatstava!!!

  • BALKANSKI SPIJUN

    4. jun 2014 | 19:54

    A sta ocekivati od izroda pijanog Engleza i Francuske kurve?!??!? Samo zlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA