KRVAVA TRAGEDIJA: Poginulo pet mladića u jezivom sudaru! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

U saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Beograda kod Batajnice, na delu auto puta koji je zatvoren za saobraćaj zbog građevinskih radova, poginuli su devetnaestogodišnjaci Luka B, Petar I, Tomislav S i još dve neidentifikovane osobe

U saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Beograda kod Batajnice poginuli su devetnaestogodišnjaci Luka B, Petar I, Tomislav S i još dve neidentifikovane osobe.

Nesreća se dogodila na delu auto puta koji je zatvoren za saobraćaj zbog građevinskih radova.

Audi A3 u kojem je bilo pet mladića, iz nepoznatih razloga zaobišao je barijere koje bi trebalo da spreče prolazak na tu deonicu auto puta.

Audi je nastavio da se kreće velikom brzinom. U jednom trenutku vozač je uočio da više nema asfaltnog puta. Pokušao je da zaustavi vozilo, što pokazuje i trag kočenja dug oko 80 metara.

Međutim, Audi je sleteo sa kolovoza, udario u betonski zid i prevrnuo se. Tom prilikom svi mladići ispali su iz automobila sa troja vrata, čiji je prednji deo potpuno uništen.

U ovom trenutku nije poznato ko je vozio automobil. Kako se saznaje automobil se kretao brzinom od 220 km/h.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    20. jun 2014 | 07:14

    Nama netreba ratovi,unusticemo sami sebe.

  • Brion

    20. jun 2014 | 09:08

    Kako vas nije sramota da prva stvar koja vam je na pameti je da pitate odakle mu audi. Pa zar je to najbitnije. Pa mogao je i jugo fa bude. Sve je u brzini. Vi ljudi ne znate sta pisete, vi ste svi totalno ocajni i jako bezobrazni. Tuga velika i nesreca...mladost, ludost koju svi prodju, nazalost neki je zavrse pre vremena.

  • kako - evo ovako

    20. jun 2014 | 09:00

    Kojom je on brzinom vozio kad je trac kocenja 80m .. I nisu dzaba stavili barijeru tu da bi se zaobisla i ne znaci dzaba to da je tuda zabranjen saobracaj.. Laka im crna zemlja .. Haos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA