Zaplenjeno više od dve tone rezanog duvana!

Nadomak Šapca u vozilu "fijat dukato", kojim je upravljao D. Đ. pronađene su i zaplenjene 44 bale presovanog duvana ukupne težine 2.207 kilograma

  • 13

Šabačka policija zaplenila je više od dve tone rezanog duvana i podnela krivične prijave protiv dve osobe.

Kako se navodi u saopštenju policije, nadomak Šapca u vozilu "fijat dukato", kojim je upravljao D. Đ. pronađene su i zaplenjene 44 bale presovanog duvana ukupne težine 2.207 kilograma.

Protiv D. Đ. je podneta krivična prijava zbog sumnje da je kriv za nedozvoljeno trgovanje, piše RTS. 

Takođe, u drugoj akciji, u vozilu "opel omega", kojim je upravljao B. M. iz okoline Šapca, pronađeno je i zaplenjeno 95 kilograma rezanog duvana. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog nedozvoljene proizvodnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salle

    27. jun 2014 | 08:04

    Ma da vam kazem nesto...Kad mi plata bude zapadna i kada budem mogao sebi da priustim visoke cene cigareta necu imati protiv ovakvih mera, ali...niti je ovo drzava koja zasluzuje vise da se za nju zrtvujem niti strane duvanske kompanije koje su potkupile politicare.Cemu...da bi gospoda po Beogradu primala astronomske plate i glumile vlast...Ne! Zao mi je ovo malo sirotinje koja na ovaj nacin pokusava da prezivi.

  • bogdan

    27. jun 2014 | 08:41

    I to je osnova hapsenja - sumnja? Pa vozi covek travke koje hoce da si dimi, on i familija i prijatelji, aman bre nije droga to. Ima pravo da vozi svoje gde god hoce. Ovo mi samo ukazuje ko novcano podrzava politicare - oni koji prodaju u Srbiji cigarete.

  • G-Man

    27. jun 2014 | 07:56

    Ej Srbijo, jadna li si....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA