Majka spaljenog palestinskog tinejdžera traži najstrožu kaznu za ubice sina

Majka ubijenog Palestinca očekuje da se ubici njenog sina spali kuća i da se pošalje na doživotno izdržavanje zatvorske kazne. Svi zvaničnici Izraela i Palestine su osudili ovaj zločin i sumnjaju da je ovo ubistvo izvršeno zbog osvete

  • 4

Nekoliko Izraelaca je uhapšeno zbog ubistva palestinskog tinejdžera Muhameda Abu Kdaira (16) koji je živ spaljen, saopštila je izraelska policija, a njegova majka se nada da će onaj ko je ubio njenog sina dobiti doživotnu kaznu zatvora, preneo je CNN.

Portparol policije Miki Rosenfeld rekao je da je istraga i dalje u toku i da postoje snažne indikacije da je reč o nacionalističkom incidentu.

Telo Muhameda Abu Kdaira (16), kao i tela druga dva tinejdžera, je prošle nedelje pronađeno na Zapadnoj obali, a njegovo telo je spaljeno nedaleko u šumi nadomak grada. Veruje se da je reč o ubistu iz osvete, a svi izraelski i palestinski zvaničnici su osudili ovaj zločin.

S obzirom da je izraelska vojska uništila kuće dvojice osumnjičenih za ubistvo tri Izraelca, majka ubijenog Palestinca je rekla da očekuje isto i za ubice svog sina.

- Ako ih osude na doživotnu robiu i unište im kuće to će me malo smiriti - rekla je Suha Abu Kdaira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beba

    7. jul 2014 | 16:01

    Kazna stiže izdržite još malo.Free Palestina

  • Zmaj od Sandzaka

    8. jul 2014 | 00:23

    Free Palestina

  • Vanja

    8. jul 2014 | 18:38

    Palestina trazi mir dok otima, ubija i gadja raketama. Dok god je Hamasa, mira biti nece. Nevini stradaju na obe strane zbog necijih "visih" interesa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA