RAZNET MOST: Blokiran put ka Donjecku (VIDEO)

Put ide u pravcu Slavjanska, bivšeg uporišta proruskih snaga koje su ukrajinske snage ponovo zauzele u subotu posle žestoke borbe tokom noći između petka i subote

  • 10

Železnički most iznad glavnog autoputa koji vodi u Donjeck, u istočnoj Ukrajini, uništen je u eksploziji, što je blokiralo put prema tom gradu koji se nalazi pod kontrolom proruskih snaga.

Reporter agencije AP je video srušeni most u selu Novobahmutivka, gde se železničke šine nalaze iznad glavnog autoputa koji vodi u Donjeck.

Put ide u pravcu Slavjanska, bivšeg uporišta proruskih snaga koje su ukrajinske snage ponovo zauzele u subotu posle žestoke borbe tokom noći između petka i subote.

Pripadnici proruskih snaga, od kojih je većina pobegla u Donjeck, glavni grad tog regiona, obećali su da će se pregrupisati i nastaviti borbu protiv ukrajinskih snaga.

Pavel Gubarev, koji se predstavlja kao guverner samoproglašene Donjecke Narodne Republike, obećao je "pravi gerilski rat u čitavoj Donjeckoj oblasti".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DD

    7. jul 2014 | 15:12

    NIJE POBEGLA. TAKTIČKO PREGRUPISAVANJE. UKRAJINCI NISU ISKUSILI UŽAS GERILSKOG RATOVANJA. E STIŽE IM. !!!

  • DD

    8. jul 2014 | 08:07

    RUŠITE IM MOSTOVE I U DUBINU . KA KIJEVU. SVE IM RUŠITE.

  • стонога

    7. jul 2014 | 19:39

    Нико није победио герилско ратовање. Све зависи од воље и линија снабдевања.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA