UBISTVO U GUGLU: Prostitutka ubila direktora na luksuznoj jahti!

Sebi je nasula vino, a njemu ubrizgala heroin, od čega je premniuo na licu mesta. Nakon toga je hladnokrvno preskočila njegov leš i ispila vino do kraja

  • 10

Posle više od sedam meseci istrage, rešeno je ubistvo Foresta Hajesa (51), oca petoro dece i direktora u Guglu. Njegov leš je pronađen 26. novembra u Kaliforniji, na njegovoj luksuznoj jahti od 15 metara.

Istraga je pokazala da se Hajes, u više navrata, viđao sa prostitutkom Aleks Tičelman (26), koju je upoznato preko interneta. Kobne večeri su se našli na jahti, a ona je donela herion.

Sebi je nasula vino, dok je njemu ubrizgala heroin, od čega je on premniuo na licu mesta. Kako se vidi na snimcima nadzorne kamere, Aleks je potom hladnokrvno preskočila njegov leš i ispila vino do kraja.

Nije čak ni pokušala da mu pomogne, već se samo potrudila da prikrije svoje tragove.

Policija je mesecima pokušavala da reši ovo ubistvo, jer se na snimcima nije moglo prepozati ko je fatalna crnka. Uhapšena je 4. jula i to tako što su je namamali u sobu gde je navodno čekao klijent.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA