Tinejdžerka se obesila zbog poraza Brazila od Nemačke!

Beživotno telo devojčice pronašla je njena majka, a lokalni mediji navode da se tinejdžerka odlučila na samoubistvo zbog velike sramote, koju je osećala posle katastrofe fudbalera Brazila

  • 11

Nepalska policija je saopštila da se 15-godišnja učenica Pragija Tapa obesila u svojoj kući posle poraza Brazila rezultatom 7:1 od Nemačke u polufinalu Svetskog prvenstva.

Lokalni mediji navode da je tinejdžerka išla u 10. razred osnovne škole, a tragedija se dogodila u predgrađu Katmandua.

- Pragija je očekivala da vidi Brazil u finalu SP. Ona je obožavala fudbal i Brazil. Neki od njenih prijatelja su je zadirkivali zbog debakla Brazila. Ona se potom tokom noći obesila u potkrovlju porodične kuće - navodi izvori blizak policiji.

Beživotno telo devojčice pronašla je njena majka, a lokalni mediji navode da se tinejdžerka odlučila na samoubistvo zbog velike sramote, koju je osećala posle katastrofe fudbalera Brazila. Policija je navela da će biti urađena obdukcija tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti i da je već pokrenuta istraga.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Horus

    10. jul 2014 | 14:53

    Jako zalosno! Tuga! Jos je veca tuga sto u kuci nije naucila da razlikuje dogadjaje u zivotu...

  • M!N

    10. jul 2014 | 14:02

    Ljudska glupost nema granica...

  • Boki

    10. jul 2014 | 15:12

    Zalosno, ali ta devojka definitivno je imala neki drugi problem, zivot se sastoji od pobeda i poraza, niko ne moze biti veciti prvi. Kad se od fudbalera niko nije obesio, nema razloga da to cine ni navijaci. Osim toga, ulazak u polufinale i sansa za 3. mesto je takodje ogroman uspeh koji recimo mi mozemo samo da sanjamo, kao i mnogi drugi koji nikad nisu dosli dotle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA