ZBOG VEĆEG AUTO-OSIGURANJA: U ponedeljak gasimo motore!

Udruženje bankarskih klijenata "Efektiva" podići će tužbu zbog nezakonitog povećanja cene obaveznog auto-osiguranja za 45 odsto

  • 56

Udruženje bankarskih klijenata "Efektiva" podići će tužbu zbog nezakonitog povećanja cene obaveznog auto-osiguranja za 45 odsto, jer i posle višestrukih apela na Narodnu banku Srbije i osiguravajuće kuće da vrate cene na stari nivo, to nije učinjeno, piše 24sata.rs.

Oni su pozvali sve vozače da u znak protesta protiv ovog poskupljenja u ponedeljak u podne zaustave svoje automobile na 10 minuta gde god da se u tom trenutku budu našli.

- Elemente za tužbu već smo pripremili, sad ih obrađuje tim pravnika da bi videli protiv koga bi trebalo da bude uperena, ali pretpostavljamo da će biti uperena protiv NBS. Nadamo se da do borbe na sudu neće doći i da će nakon protesta banka da poništi ovu sramnu odluku koja ide direktno na štetu građana Srbije - kaže Dejan Gavrilović iz "Efektive".

Kako bi protest bio dovoljno upečatljiv, "Efektiva" poziva sva udruženja vozača, taksi udruženja, udruženja autoprevoznika, motociklista, kao i istaknute pojedince, da se udruže kako bi se "koordinisanom akcijom u budućnosti sprečili slični potezi osiguravajućih kuća i države".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kontras

    11. jul 2014 | 12:31

    Tako treba...bar neko na strani ostecenih!!! Jeste obavezna polisa osiguranja ali nije obavezno i krasti od naroda koji je vec toliko dao ovoj nazovi drzavi...

  • Haj

    11. jul 2014 | 12:55

    Treba sada da isplate štete od poplava pa ajde udri po narodu sramota .Ugasimo motore.

  • momazver

    11. jul 2014 | 12:58

    Podrzavam akciju i ucestvovacu u njoj..a LOPINE koje su svu ovu zagrebanciju expresno predlozili i sproveli u delo/MISLIM NA OVO O T I M A N J E PARA/ isto tako exspresno strpati u zatvor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA