Tri Jevrejina optužena za svirepo ubistvo palestinskog dečaka

Izraelska bezbednosna služba Šin bet kaže da su osumnjičeni, čija imena nisu objavljena, bili motivisani odmazdom nakon otmice i ubistva trojice jevrejskih tinejdžera

  • 8

Izraelske vlasti su danas optužile tri Jevrejina za otmicu i ubistvo palestinskog tinejdžera, čija je smrt izazvala nasilne proteste u istočnom, mahom arapskom Jerusalimu i arapskim gradovima na severu Izraela.

Policijski portparol, Miki Rozenfeld, rekao je da su se njih trojica danas pojavila u sudu, kao i da su priznali da su oteli 16-godišnjeg Muhameda Abu Kdaira i da su ga zapalili. Rozenfeld je takođe rekao da su oni rekonstruisali ubistvo.

Abu Kdair je otet 2. jula nedaleko od svoje kuće u istočnom Jerusalimu, a njegovo spaljeno telo nađeno je nekoliko sati kasnije u jerusalimskoj šumi, podseća Asošiejted pres.

Izraelska bezbednosna služba Šin bet kaže da su osumnjičeni, čija imena nisu objavljena, bili motivisani odmazdom nakon otmice i ubistva trojice jevrejskih tinejdžera.

Policija istražuje još tri osobe zbog umešanosti u to ubistvo. Oni su u kućom pritvoru.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seki

    14. jul 2014 | 17:39

    Stvarno je tesko ovim Palestincima. Pa zar moraju sve to da prezivljavaju? Zar nema nikog ko ce da stane na kraju tim Jevrejima?

  • Dusica

    14. jul 2014 | 23:05

    Pogled ove majke govori sve...imam djecu...nedaj Boze nikome...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA