PREVRNUO SE DŽIP: Šestoro srpskih turista povređeno u Tunisu!

U udesu koji se dogodio u ponedeljak, 14. jula posle podne, povređeno je šestoro srpskih turista

  • 1

Šestoro srpskih turista povređeno je u Tunisu kada se prevrnuo džip u kome su bili, a stanje jedne povređene žene je veoma ozbiljno.

- Stanje jedne putnice je veoma ozbiljno. Ona bi trebalo danas da bude operisana - rekla je Jasna Zrnović, konzulka ambasade Srbije u Tunisu, navodeći da je na putu ka bolnici u Susu, gde se nalazi teško povređena žena i njen suprug, koji je u toj nesreći, takođe, povređen.

U udesu koji se, prema njenim rečima, dogodio najverovatnije u ponedeljak, 14. jula, posle podne, još četvoro srpskih turista je lakše povređeno.

Oni su otpušteni iz bolnice i vraćeni u hotel u turističkom mestu Port el Kantaui. Konzulka je istakla da ambasada nije dobila zvaničan izveštaj policije o nesreći, ali da se pretpostavlja da je došlo do prevrtanja džipa i da je, kako je navela, nažalost stanje jedne državljanke Srbije neizvesno.

- Sve informacije koje za sada imamo su one koje smo dobili od turista i agencije "Sunline Travel", preko koje su ti turisti otišli na letovanje - rekla je Zrnovićeva.

U turističkoj agenciji "Sunline" nisu mogli da kažu ništa osim da je došlo do nesreće i da čekaju izveštaj vodiča iz Tunisa.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kendo majstor

    16. jul 2014 | 15:56

    Sun Line nema dozvolu za organizovanje puta u Tunis. U njihovom aranzmanu smo orosle godine preziveli Golgotu na aerodromu Enfida u povratku u Srbiju. Cak su nam na kraju i vodica uhapsili zbog isteka boravisne vize ili radne dozvole i sverca deviza. Kada smo se zalili rekli su nam da je to visa sila. Ne igrajte se sudbinom i ne putujte sa njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA