Evo šta se zaista desilo s povređenim Srbima u Tunisu!

Dvoje teže povređenih srpskih turista smešteni su u privatnoj klinici. Nesreća se dogodila kada se na izletu u Saharu prevrnuo džip

  • 5

Šestoro srpskih turista u Tunisu povređeni su kada se na redovnom dvodnevnom izletu u Saharu, iz nepoznatog razloga, prevrnuo džip. Četvoro je zadobilo lakše, a dvoje teže povrede, kažu iz agencije preko koje su turisti otputovali u ovu zemlju.

Kako su saopštili iz agencije "Sunline Travel", nesreća u kojoj su dvoje naših državljana I. V. i M. M. ozbiljno povređeni, dogodila se u ponedeljak, 14. jula. Osim njih, u nesreći je lakše povrede zadobilo još četvoro ljudi.

- Pomenuti putnici su bili na redovnom dvodnevnom izletu u Sahari, u kojem učestvuje oko 65 odsto svih naših gostiju, poslednjih 10 godina. U pustinji se tokom vožnje džipovima, za sada iz nepoznatih razloga, desila nesreća u kojoj su putnici povređeni. Kako je ovo vrlo nepristupačan i policijskim nadzorom nedovoljno pokriven teren, na zvaničan policijski izveštaj i dalje čekamo. Ono što je najvažnije jeste da su putnici hospitalizovani u najkraćem mogućem roku - kažu iz ove agencije preko koje su srpski turisti i otputovali u Tunis.

Oboje se nalaze u privatnoj klinici u Susu "Les Oliviers", koja je prema rečima radnika ove agencije, jedna od najboljih u Tunisu, iako nisu bili zdravstveno osigurani.

- U ovom momentu jedino što možemo da učinimo, kao turistička agencija, jeste da se brinemo o njima na destinaciji, omogućimo roditeljima ili najbližoj rodbini da se prevezu i smeste nedaleko od same klinike i konačno vratimo putnike za Beograd, onda kada to njihovo zdravstveno stanje bude dozvoljavalo - dodaku iz ove turističke agencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LORD

    16. jul 2014 | 18:15

    Nisu zdravstveno osigurani,a na safariju u Tunisu...!?!

  • Profesor

    16. jul 2014 | 19:10

    i sta se stvarno desilo?

  • ap0calypto

    16. jul 2014 | 18:49

    Lik izleteo pred dzip na sred autoputa sa nekim kanistrima. Za svaku cenu je zeleo da dodje do goriva. Ovaj pokusao izbeci i prevrnuo se. Saobracaj ovde je u najmanju ruku haotican

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA