ULICAMA TEKLE REKE: Kiša poplavila Valjevo i Bor! (FOTO)

Kiša koja je danas pala u Valjevu i Boru napravila je pravi haos u ovim gradovima. Ništa bolje nije prošla ni Beška

  • 1

Jaka kiša danas je padala u nekoliko gradova u Srbiji. Tako su delovi Bora i Valjeva bili poplavljeni, a voda je dostizala dubinu veću od pola metra. Zbog velike količine padavina izlili su se i kanali u naselju Beška.

Nevreme je zahvatilo Valjevo danas oko 16h. Velika količina kiše praktično je napravila reke koje su tekle ulicama u centru grada. Na pojedinim mestima vode je dostizala dubinu veću od pola metra.

Oko podneva kiša je zahvatila i Bor. Voda je poplavila prostorije Radio-televizije Bor i dopisništva RTS, kao i brojne prizemne radnje, garaže i lokale. Od nekih parkiranih automobila u centru grada video se samo krov, a kiša je padala nepunih sat vremena.

Ekipe komunalnih preduzeća odmah su angažovane kako bi se život u gradu što pre normalizovao.

Ništa bolje nije prošla ni Beška. Već drugi dan za redom, zbog velike količine kiše izlili su se kanali. Meštani ovog sela su uplašeni i zabrinuti za svoju bezbednost, a voda je, osim što je poplavila ulice, uništila useve, voće i povrće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA