ZBOG SVAĐE: Ubio poznanika puškom kod Arilja!

Dvojica poznanika posvađali su se ispred seoske prodavnice. Jedan od njih je zatim otišao do kuće, uzeo pušku, vratio se i usmrtio drugog

  • 4

Muškarac D. M. (52) ubio je večeras, pucnjem iz krateža meštanina B. F. (39), u zaseoku  Stupčevići kod Latvice, u blizini Arilja.

Ubistvo se dogodilo ispred seoske prodavnice gde su poznanici sedeli i pili. Međutim, u jednom trenutku počeli su da se raspravljaju, a čak su se i pogurali, svedoče očevici, saznaje "Blic".

D. M. je zatim otišao, ali se ubrzo vratio noseći pušku. Čim se približio B. F. upucao ga je u grudi. Nakon toga je ostavio pušku i predao se.

Niko od okupljenih nije znao razlog svađe koja je dovela do ubistva, a policija i istražni organi iz Užica ispituju sve okolnosti ovog zločina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivančica

    24. jul 2014 | 22:46

    Ovo je postalo ko dobar dan. Više se i ne iznenađujem, jednostavno to je naša svakodnevnica.

  • Ma ovog u ludaru i baciti kljuc

    25. jul 2014 | 01:02

    Ne mogu da svatim razlog i necu nikada svatiti,ma kakva god rasprava bila.Pa cak i uvreda da je u pitanju da nekom coveku se oduzme zivot,zbog reci nije mu ne znam sta uradio da bi takav postupak bio opravdan.Smatram da za ubistvo covek ne postoji nikakvo opravdanje ni izgovor zasto to uciniti.Mozda eventualno u nekoj naj goroj mogucoj situaciji kada ti je ugrozen zivot i zivot naj milijih da se ucini takav cin.Ali ovo,to je potpuna ludost i nesaglediva tragedija upakovana u kompletno ludilo uma nekih ljudi u ovoj nasoj zemlji.Bog te pitao sta se takvim ludacima mota po glavi i kada su spremni da ubiju clanove svojih porodica,komsije i poznanike u svojoj blizoj okolini.Sta bi taj tek bio spreman da uradi nekom koga ne poznaje.U ovoj nasoj drzavi ta manja mesta su izgleda prepuna potencijalnih ubica i manijaka koji zderu,piju,locu i u beznadeznosti svoje situacije krecu na ljude u svojoj okolini iz samo njima poznatih razloga.To je sve za ludaru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA