GDE SU "TIJANINI MILIONI"? Ni posle mesec dana istrage nema rezultata!

Radna grupa MUP je već na početku rada došla do indicija da su tokom prve istrage neke stvari zataškane i da je na Tijanine račune leglo mnogo više od pomenutih 2,6 miliona evra, koja su mahom završili u rukama zelenaša

  • 27

Radna grupa MUP Srbije, koja ispituje gde je završio novac sakupljen za lečenje Tijane Ognjanović (8), ni posle skoro mesec dana rada ne objavljuje rezultate istrage, a obelodanjivanje ovih podataka odlaže iz nedelje u nedelju.

Početkom jula iz MUP su obećali da će najkasnije za dve sedmice razrešiti aferu "Tijanini milioni" i javnost upoznati s tokovima para sakupljenih da bi Tijana otišla na transplantaciju srca u SAD.

Prema dosad objavljenim zvaničnim informacijama u akciji je prikupljeno oko 2,6 miliona evra, od kojih je posle Tijanine smrti ostalo 1,66. Međutim, radna grupa MUP je već na početku rada došla do indicija da su tokom prve istrage neke stvari zataškane i da je na Tijanine račune leglo mnogo više od pomenutih 2,6 miliona evra, koja su mahom završili u rukama zelenaša, piše "Informer".

- Budite sigurni da će javnost biti blagovremeno obaveštena o svemu - poručeno je iz policije.

Za sada je samo poznato da su Ognjanovići 1,2 miliona evra potrošili za kupovinu opreme za Insititut za majku i dete, ali niko ne zna šta je s preostalih 466.000 evra.

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T

    26. jul 2014 | 11:51

    Kako se ovde neko iz vrha drzave "umesao" cim se i dalje nista ne zna!

  • Slobo

    26. jul 2014 | 12:48

    Gospodo drzavni cinovnici ako medju Vama ima cestitih I postenih pronadjite nacina da obavestite javnost kako su potrosene pare.Ne zbog para jer pare dodju I potrose se ne zbog Tijaninih roditelja jer su zeljom da pomognu svom detetu nesvesno usli u krug ljudi kojima je vrednost novca jedini zivotni put.Ako smo ozbiljna drzava ovaj problem nemoze da bude misterija.Imali neko u drzavi koji ce da zrtvuje se za interese drzave I ovog naroda a sve u interesu buducnosti buducih pokolenja i graditi humano I odgovorno drustvo.

  • Pinokio

    26. jul 2014 | 12:59

    Vratite pare lopovcine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA