IZETBEGOVIĆ PRETI AMERICI: Kad muslimani budu još jači, reagovaćete bolje

- Slabost privlači nasilnike, i naša slabost i neorganizovanost privukla je nevolju. Nikad više nećemo biti slabi, a kad muslimani u svetu budu dovoljno jaki onda će i Nemačka i SAD i svi ostali reagovati kako treba - poručio je Bakir Izetbegović

  • 62

Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je danas u Sarajevu da je primio službeni poziv za susret s nerezidentnim ambasadorom Izraela za BiH Davidom Koenom, ali da mu, "nakon 1.000 ljudi ubijenih u Gazi po ko zna koji put, srce nije to dopustilo".

On je dodao da je razočaran reakcijom sveta i "poražen reakcijama" Nemačke i SAD koji priznaju pravo Izraela na odbranu.

- Slabost privlači nasilnike, i naša slabost i neorganizovanost privukla je nevolju. Nikad više nećemo biti slabi, a kad muslimani u svetu budu dovoljno jaki onda će i Nemačka i SAD i svi ostali reagovati kako treba - poručio je Izetbegović.

Član Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je da nije primio službeni poziv za susret s nerezidentnim ambasadorom Izraela u BiH. I predstavnik hrvatskog naroda u Predsedništvu BiH misli da bi bilo "degutantno sresti se s tim čovekom u trenutku ovih dešavanja u Gazi".

S nerezidentnim ambasadorom Izraela u BiH Davidom Koenom 23. jula je razgovarao član Predsedništva BiH, predstavnik Republike Srpske, Nebojša Radmanović.

Razgovaralo se o "bilateralnim odnosima BiH i Izraela, političkoj situaciji u BiH" i, kako je navedeno u saopštenju Službe za odnose s javnošću Predsedništva, o aktuelnim dešavanjima u Pojasu Gaze i na Bliskom istoku, objavila je agencija Fena.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dezurni hejter

    29. jul 2014 | 17:40

    Nikada nisam mislio da cu to reci ali....Napred Izrael!

  • Ja

    29. jul 2014 | 18:30

    Imam utisak da muslimani prvo sto nauce svoju decu to je da mrze Jevreje. Ali njihova mrznja ne moze nauditi Izraelu. A ovaj pajac kad je hrabar na recima neka posalje pomoc palestini. Jer kao sto je jedan Jevrejin rekao : ,,Palestina je nase Kosovo". Ziveo Izrael!

  • zoran

    29. jul 2014 | 19:17

    Zasto ta Mulimanska braca ne osude te mudjahedine koji bombarduju Izrael iz Gaze.Dobra je to politika,napadati druge pa od sebe praviti zrtvu.Sve mi je to poznato iz nasih ratova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA