IDEALAN SAPUTNIK: Plazma - Za svaki put!

Na proputovanje kroz glavne gradove zemalja Evropske unije, u okviru manifestacije "Vespa Tour of Europe", tim iz Kraljeva poneo je i dovoljne količine nezamenljive Plazme

  • 5

Plazma je već decenijama veran saputnik mnogim generacijama, na svim putovanjima. Ovog leta, pokazala se kao idealno društvo i na jednom nesvakidašnjem putovanju u okviru manifestacije "Vespa Tour of Europe", organizovane povodom 70 godina postojanja Vespe.

Na proputovanje kroz glavne gradove zemalja Evropske unije tim iz Kraljeva je krenuo na vespama, uz moto "Mali čovek na malom motoru u Evropskoj Uniji".

Sa sobom su, zahvaljujući kompaniji Bambi, poneli i dovoljne količine nezamenljive Plazme, kako bi svakog dana imali hranljivu i ukusnu užinu.

Dakle, koliko god da je udaljena destinacija na koju idete i koliko god da je neobičan put do nje, Plazma će biti Vaš najbolji saputnik, ulepšaće Vam putovanje i obezbediti neophodnu energiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA