POLICIJA ZA TELEGRAF: Katarina Zarić (16) je pronađena!

Devojčica Katarina Zarić (16), koja je nestala u subotu oko 18 sati, pronađena je u Požarevcu, potvrđeno nam je u policiji

  • 37

Katarina Zarić (16) koja je u subotu oko 18 sati otišla sa rođendan u Kostolac, nakon čega joj se gubio svaki trag, pronađena je večeras potvrdili su iz požarevačke policije.

- Devojčica Katarina Zarić večeras je pronađena i to je jedino što za sada mi možemo da kažemo - rekli su za Telegraf u PU Požarevac.

Ipak, za sada nije poznato gde je provela prethodnih pet dana. Nakon odlaska na žurku u Kostolac, devojčica je nestala, a njen mobilni telefon bio je nedostupan.

Njena majka Snežana ceo slučaj je prijavila policiji, koja je krenula u potragu za njom.

Nakon objavljivanja vesti o njenom nestanku, Katarina se, prema tvrdnji njenog dečka Gorana Đorđevića, najpre javila njemu sa nepoznatog broja, tražeći mu broj telefona svoje majke Snežane "kako bi se sa njom nešto dogovorila".

Katarina je učenica Poljoprivredne škole, a sa majkom i bratom živi u Kuli kod Požarevca.

Kako je kasnije objavljeno, ona je pronađena je u stanu svog druga u Požarevcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • razocaran

    1. avgust 2014 | 07:19

    Tražila od decka broj telefona od svoje majke...?!? Dete, da si moja, posle ovoga bi ti odrastanje bilo mnogo drugačije...

  • Su

    1. avgust 2014 | 09:39

    Zao mi je samo sto se zbog ovakvih slucajeva zanemaruju i neozbilljno shvataju slucajevi gde je nekom stvarno potrebna pomoc! Nisam za nasilje,ali je nekada stvarno batina iz raja izasla!

  • gogo

    1. avgust 2014 | 07:43

    Javila se majci? Pa kad dodje kuci, dal po švedski, na neke tablete, il po srpski - kaišem od kože?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA