NAGRAĐUJU CINKAROŠE U VRBASU: Ko prijavi kolegu dobija 10 odsto veću platu!

- Zaposlenima u JKP-u "Standard" koji prijave, fotograšišu ili snime druge zaposlene koji u toku radnog vremena ne nose propisanu odeću za zaštitu na radu borave u ugostiteljskim objektima, ili se radi obavljanja privatnih obaveza nalaze van radnog mesta - uvećaće se mesečna zarada za 10 odsto - stoji u odluci koja je osvanula na oglasnoj tabli preduzeća.

  • 20

Dikretkor koji se u toku devetomesečnog obavljanja dužnosti na čelu vrbaskog komunalca već proslavio famoznom odlukom o naplati "grejanja preko komšijinog zida"građanima koji su se odjavili sa grejne mreže JKP-a "Standard"- ovih dana ponovo je ustalasao lokalnu javnu scenu "stimulacijom za špijuniranje", piše Blic.

- Zaposlenima u JKP-u "Standard" koji prijave, fotograšišu ili snime druge zaposlene koji u toku radnog vremena ne nose propisanu odeću za zaštitu na radu borave u ugostiteljskim objektima, ili se radi obavljanja privatnih obaveza nalaze van radnog mesta - uvećaće se mesečna zarada za 10 odsto", stoji u odluci koja je osvanula na oglasnoj tabli preduzeća.

Kopiju odluke pokazao je prisutnima na posednjoj sednici SO Vrbas odbornik Dragan Stijepović.

Predsednik Samostalnog sindikata u preduzeću Mirko Deretić kaže da radnici i pored teške finansijske situacije nisu spremni da prijavljuju  svoje kolege.

- Pitam se i kako bi. Većina ima obične mobilne telefone bez kamere, a nemoaju ni fotoaparate - kaže Deretić za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mita

    1. avgust 2014 | 12:04

    Dajte meni posao pa neka me cinkare ako ne budem radio. Oni sto rade drzavni posao misle da su zasticeni. I treba da ih slikaju, ako neko radi svoj posao, sto bi ga to brinulo!

  • Sergey

    1. avgust 2014 | 10:30

    Iza moje radnje čistač svaki dan sakrije kantu i odelo i ode kući. Vrati se pred kraj radnog vremena presvuče i vrati u firmu. Kako to čovek da nazove?

  • gustav

    1. avgust 2014 | 11:54

    Sto se bunite paraziti, tacno se vidi da ste oni sto dodju ujutru u kancelariju na drzavni posao, pa citaju novine na netu i komentarisu. Krv ste popili ovom narodu. I treba SVE da vas prijavljujemo za svaki put kada izigrivate posao za vas ova zemlja placa. A zaduzujemo decu da za 30 god ovo placaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA