Vreme čitanja: oko 1 min.

Mile Svilar spasio Vučicu protiv Napolitanaca: Ejbraham doneo bod u 89. minutu!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bila je Roma na pragu poraza

  • 2
Mile Svilar Foto: Tanjug / AP

Fudaleri Napolija i Rome remizirali su sa 2:2 u meču 34. kola Serije A, gde je heroj tima iz Rima bio Mile Svilar, koji je bio neprikosnoven na golu, dok je pogodak vredan jednog boda postigao Tami Ejbraham u 89. minutu.

Ovaj meč je imao dosta veći značaj za Napoli, koji je morao da slavi, kako bi ostao u trci za Evropu iduće sezone, ali... Roma je ipak odolela, te je tako udaljila aktuelnog šampiona Italije od sedmog mesta i Evrope.

Dosta je ofanzivniji bio Napoli, imali su dosta više prilika, ali to nisu iskoristili zahvaljujući sjajnom Miletu Svilaru.

Roma je povela u 59. minutu preko Paula Dibale, ali je radost trajala tek šest minuta. Igrao se 65. minut, Kajuste je asistirao, a Olivera pogodio za 1:1.

Potom je ponovo Napoli preuzeo inicijativu, a Viktor Osimen je postigao gol iz penala u 84. minutu, te se činilo da će to biti dovoljno Napoliju da dođe do pobede. Ipak, pred sam kraj, Endika je asistirao, a Temi Ejbraham pogodio za bod Rome.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte pogodak Natha iz slobodnog udarca za izjednačenje Partizana protiv TSC-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • struchnyakowsky

    28. april 2024 | 20:50

    brani na visokom nivou skoro tokom cele godine. džaba kad kod piksija nema mesta mora da brani vanja ms a i brat sergej mora da igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA