JEZIVO: Divlja deponija na kojoj je bila zakopana Tijana Jurić! (FOTO) (VIDEO)

Telo Tijane Jurić pronađeno je na improvizovanom smetlištu koje se nalazi uz lokalni put koji vodi od Svetozara Miletića prema Čonoplji, odnosno 23 kilometra od mesta na kojem je oteta u Bajmoku

  • 2

Divlja deponija kraj puta Svetozar Miletić-Čonoplja gde je pronađeno zakopano telo devojcice Tijane Jurić otete nedavno u Bajmoku, izgleda jezivo. Kraj ovog mesta, prema rečima meštana, prolazi malo vozila, pa je osumnjičeni Đurić mogao neometano da završi svoj jezivi pir!

Improvizovano smetlište koje se nalazi uz lokalni put koji vodi od Svetozara Miletića prema Čonoplji, odnosno 23 kilometra od mesta na kojem je oteta u Bajmoku, ograđeno je policijkom trakom, a patrolna kola policije svedoče o istrazi koja je trajala čitave noći.

Pretpostavlja se da je devojčica ubijena iste noći kada je i oteta (između 25. i 26. jula).

Ministar policije je izjavio da će obdukcija pokazati da li je žrtva bila silovana.

- Zbog ovakvog monstruma žao mi je što smo ukinuli smrtnu kaznu. Možda naše društvo nije bilo spremno za prihvatanje svih tekovina EU kao što je ukidanje smrtne kazne - rekao je Stefanović i dodao da će sa ministrom pravde Nikolom Selakovićem razgovarati o tome da se koliko god je moguće pooštri kaznena politika u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelena

    7. avgust 2014 | 12:21

    Gospode ima li te?Sazali se na ljudski rod i ne salji vise ovakve monstrume medju nas.Vidis da tvoje andjele na djubre bacaju Koja tuga i zalost.Zasto nas bezumni covece ovoliko razalosti i donese nam samo ocaj i tugu?I nevericu.Ne mogu da verujem da ovakvi monstrumi spadaju u ljudski rod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA