Majka Tijaninog ubice ostaje na ulici!

Od nje je gazda kuće u kojoj živi tražio da se iseli što pre. Na pitanje šta će sad uraditi, Makivija Đurić je kratko odgovorila: "Na ulicu, a tu je i Sava..."

  • 58
Tijana Jurić, Majka Dragana Đurića, Makivija Đurić Foto: Marko Todorović

Makivija Đurić, majka Dragana Đurića, koji je priznao da je ubio Tijanu Jurić, dobila je nalog za iseljenje iz kuće u kojoj živi, prenosi Blic.

Kako saznaje "Blic", gazda kuće je od Đurićeve tražio da izađe iz kuće što pre.

Na pitanje šta će sada uraditi, Makivija Đurić je kratko odgovorila: "Na ulicu, a tu je Sava...".

Makivija (56) odbija da poveruje da je njen sin bio u stanju da počini ovakav zločin, jer je uvek bio miran i povučen, ali kaže da treba da snosi posledice ako je zaista ubio Tijanu.

- Jesam mu majka, ali neka odleži. Sve što sam imala sam uložila u njega, ne znam šta mu se dogodilo. Zajedno smo se vratili iz Zrenjanina gde je on prethodno otišao na odmor kod sestre, a šta je radio u Bajmoku ne znam. Poslednjih nekoliko dana je bio ćutljiviji nego inače, ali kad bih ga pitala šta mu je odgovarao je "ništa, mama" - rekla je juče kroz plač majka osumnjičenog Dragana Đurića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Р. Српска

    8. avgust 2014 | 17:54

    Не разумијем зашто људи сад овој јадној жени желе да нанесу бол, зар јој није довољно то сазнање каквог сина има! Она је мајка и осјећа велику бол и за малом Тијаном као и за свог сина и поред тога што је монструм, мајка своје дијете не може да мрзи! Зато оставите ову јадну жену са њеним болом ако јој помоћи не желите бар јој немојте теже правити! Она сигурно није желила да се деси ово што се десило! Не дај Боже никоме!

  • Dare

    8. avgust 2014 | 18:10

    Sta je zena kriva

  • Probojac

    8. avgust 2014 | 18:44

    Kakav licimer gazda kuce!idiotizam!pa nije ona nagovorila sina na zlo pa da sad i na ovakav nacin ispasta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA