MAJKA MONSTRUMA ZA TELEGRAF: Žao mi je što je Tijana mrtva, moj sin treba da odleži kaznu! (FOTO) (VIDEO)

Ekipa Telegrafa posetila je porodičnu kuću u kojoj je živeo monstrum Dragan Đurić sa majkom Makivijom. Ona uplakana priča o svom sinu, kako nije verovala da je u stanju da tako nešto učini, kao i da je mislila da se Dragan ubio kada je videla juče da nema pištolja u kući

  • 79
Tijana Jurić, Majka Dragana Đurića, Makivija Đurić Foto: Marko Todorović

Makivija Đurić, majka Dragana Đurića koji je monstruozno ubio Tijanu Jurić, dala je u svom domu potresnu izjavu za Telegraf.

Oni žive u porodičnoj kući u Surčinu kao podstanari,a majka tvrdi da ga nije školovala jer nije imala novca. Kako smo saznali, Dragan se nije ni sa kim družio, osim sa majkom i sestrom kod koje je i bio na odmoru.

Draganova majka ističe da joj je jako žao što je Tijana ubijena.

- Saznala sam juče kad sam došla s posla. Niko me nije obavestio da je Dragan uhapšen, otključala sam vrata kuće i zatekla haos, kao i da nema pištolja u kući. Prvo sam pomislila da je otišao da se ubije. Otišla sam kod snaje i ona mi je rekla da je dolazila policija - priča za Telegraf potrešena Makivija.

- Nita nije ukazivalo da bi on mogao da uradi tako nešto. Ne mogu da verujem da jedan čovek može tako nešto da uradi. Bio je dobar i pošten, brinuo je o meni, samo nije imao para. Ne što je moj, ali i dalje ne mogu skroz da verujem da je to učinio moj sinJako mi je žao tog deteta što je ubijeno, ali žao mi je i mog deteta - dodaje uplakana majka.

Za kraj, kaže da njen sin treba da odgovara za svoja dela i odleži kaznu koju dobije.

Ispovest Makivije Đurić pogledajte ovde:

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tikica

    7. avgust 2014 | 14:46

    Ljudi nemojte da verbalno lincujemo svakog ,ko je imao veze sa monstrumom.Majka je -majka.Sta ce mucenica??Ni njoj sada nije lako.Obelezena za ceo svoj zivot.Sta je ona kriva?Sto dete moze da priredi svojim roditeljima-niko ne moze.Najvecu radost i najvecu bol.Samo ova sirota zena-ne snosi nikakvu krivicu,za ovo sto se desilo.

  • Rancha

    7. avgust 2014 | 14:15

    Majka je majka i sigurno da nije od njega htela da napravi monstruma.

  • Probojac

    7. avgust 2014 | 13:17

    "...Cuvao me je,samo nije imao para",citiram majku monstruma,a radnik u mesari u kojoj monstrum radi pominje da je kupio nova kola.pa od kojih para ako nije imao,kako mama kaze!priznaj zeno da si odgajala bolesnika i znala si to,bar sad priznaj ne pravi se tu postena,ucveljena i zatecena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA