TIJANU JE MONSTRUM SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO: Evo šta je sve ubica radio nesrećnoj devojčici!

Dragan Đurić je prišao devojci koja je počela da vrišti. Udarao je pesnicama 10 puta, onesvestio i ubacio na zadnje sedište automobila. U jednom trenutku Tijana dolazi svesti i počinje da moli, vrišti, šutira sedište i vrata

Policija je efikasnim, profesionalnim i strpljivim radom složila sve kockice mozaika stravičnog slučaja koji je uznemirio javnost u Srbiji i Evropi.

Policijska istraga nije potvrdila da je Dragan Đurić kobne noći u Bajmoku udario "golfom" Tijanu Jurić, jer na automobilu nema oštećenja koja su karakteristična za udarac.

Đurić je prišao devojci koja je počela da vrišti. Udarao je pesnicama 10 puta, onesvestio i ubacio na zadnje sedište automobila. "Golf" je iz Bajmoka usmerio ka Aleksi Šantiću, na putu ka Somboru. U jednom trenutku Tijana dolazi svesti i počinje da moli, vrišti, šutira sedište i vrata.

Monstrum zaustavlja automobil, izvlači devojku i odnosi do strnjika pored puta. Ona i dalje panično zove policiju, pomoć i tada se upiškila. On joj skida pantalone i gaćice i seksualno zlostavlja po grudima i vagini. Nesrećna devojka sve vreme vrišti, preklinje da je ostavi i moli za pomoć. Đurić je na kraju udavio duksericom koja je bila vezana Tijani oko pasa.

Devojci je zatim skinuo odeću, ubacio u automobil na prednje sedište i nastavio ka Somboru. U jednom trenutku zaustavlja automobil i nju prebacuje na zadnje sedište. Dolazi do Sombora do autobuske stanice. Neko vreme razmišlja šta da radi.

Vraća automobil i na putu između Svetozara Miletića i Čonoplje zaustavlja "golf". Telo devojčice stavlja u kućicu i prekriva kartonom. On se vraća u Sombor u kafanu "Stari fijaker", gde naručuje kafu i vodu. Zatim odlazi na Kinesku pijacu gde kupuje najveću torbu i ašov.

Vraća se do kućice, uzima telo i ubacuje ga u postojeću rupu. Međutim ne može telo potpuno da pokrije i zato iz automobila uzima zemlju-humus kojom prekriva leš.

Monstrum zatim odlazi u Sombor, baca Tijanine stvari u kontejner i odlazi ka Zrenjaninu. U jednom trenutku shvata da je devojčicin mobilni telefon u kolima na zadnjem sedištu i izbacuje ga iz vozila. Narednih dana pratio je policijsku istragu.

Policija je upornim i strpljivim radom sklopila mozaik i okončala istragu koja je rezultirala hapšenjem Dragana Đurića. Sve vreme istrage ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović bio je aktivno uključen u akciju.

(E. T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djurica

    8. avgust 2014 | 19:01

    Ona je obeščašćena,ubijena i sad leži 2 metra pod zemljom a ovaj gad živ i diše isti vazduh kao mi. Gde je pravda? OKO ZA OKO

  • LAVINIJA

    8. avgust 2014 | 19:39

    DRAGA STRPLJIVA I VREDNA POLICIJO MENI SVE UKAZUJE DA CUDOVISTE NIJE OVO URADILO PRVI PUT,PA VAS MOLIM DA DOK NE DODJU RAZNE EVROPSKE KOMISIJE DA ISPITAJU DA LI JE NJEMU UDOBNO ,KOMFORNO I DA LI IMA HOTELSKE I OSTALE USLOVE I POSTOVANJE LJUDSKIH PRAVA PROVERENOM METODOLOGIJOM USTANOVITE DA LI STE MOZDA UHVATILI SERIJSKOG UBICU I SILOVATELJA.

  • N.N.

    8. avgust 2014 | 18:54

    Sve to nije mogao da radi sa 1 litrom popijenog vinjaka, i nekoliko rakija . Monstrum laže da je bio pijan, on je MONSTRUM!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA