KO JE LUKIN UBICA? Kantrimen imao italijanske ili švajcarske tablice! (VIDEO)

Policija je u petak privela muškarca koji se uklapao u sliku ubice sa Brankovog mosta. Ispostavilo se, međutim, da je osumnjičeni sređivao svoj "mercedes", a ne "mini-moris"

  • 11

Policija je posle pregleda video-zapisa sa nekoliko kamera zaključila da je vozač-ubica koji je 25. jula na Brankovom mostu u centru Beograda pregazio Luku Jovanovića (21), najverovatnije je vozio crveno-crni "mini-moris kantrimen" sa italijanskim ili švajcarskim tablicama.

- Te tablice, italijanske ili švajcarske, kraće su od evropskih, ali i naših. Sigurni smo da je reč o stranim registarskim oznakama, kao i da je krov na crvenom "kantrimenu", najverovatnije crn - navodi izvor blizak istrazi.

Kako pišu Večernje novosti, u ovom trenutku je više od 150 policajaca angažovano u istrazi oko rasvetljavanja smrti Luke Jovanovića. Od proizvođača ovog vozila, posredstvom biroa Interpola, zatraženi su podaci o kupcima crvenog "kantrimena", pregledaju se snimci kamera iz Beograda tri meseca unazad, sa naplatnih rampi, ali i graničnih prelaza...

U toku je i veštačenje video-zapisa sa nekoliko ugostiteljskih objekata, a analiziraju se i bazne stanice mobilne telefonije. Istovremeno, beogradski policajci kontrolišu i auto-limarske radnje, ali i servise kako bi eliminisali mogućnost da je bezobzirni vozač prefarbao automobil ili eventualno popravio oštećenja. U toku je i istraživanje da li neko od naših gastarbajtera vozi ovakav model "mini-morisa".

Policija je u petak, kako se saznaje, privela muškarca koji se uklapao u sliku ubice sa Brankovog mosta. Ispostavilo se, međutim, da je osumnjičeni sređivao svoj "mercedes", a ne "mini-moris". Uz to, i on i limar, uspešno su prošli poligraf. Prate se i svi granični prelazi i analiziraju video-snimci od te noći, kao i administrativna linija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сима

    12. avgust 2014 | 07:56

    Мени овде МНОГО МНОГО МНОГО смрди!П.С.МНОГО смрди!!!

  • Nesa

    12. avgust 2014 | 03:54

    Vozite zutom trakom ili prekoracite brzinu i odmah ce da vas nadju. A udes...

  • Batler

    11. avgust 2014 | 23:25

    Pre bih posumnjao da su swis tablice posto inace njihovi vozaci van njihove drzave imaju naviku u prebrzoj voznji i ne postovanju propisa, drukce receno opuste se malo previse posto kod njih su rigorozno praceni v .nadz. i kaznjavani .Paznja ,ovo je samo moje licno misljenje sto ni u kom slucaju ne znaci da se radi o tacnoj informaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA