NOVI DETALJI O UBISTVU LUKE JOVANOVIĆA: Mini moris stranih tablica, ubica iz Srbije?

Od italijanske, ali i švajcarske policije zatraženi su podaci o vlasnicima ovog modela automobila, koji vode poreklo iz Srbije. Takođe, zatražene su i informacije o tome da li je neko od vlasnika ovakvih vozila automobil prodao srpskom državljaninu

  • 10

Vozač-ubica, koji je 25. jula "mini-morisom kantrimenom" usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu u Beogradu, srpski je državljanin! Kako Novosti saznaju, policiji još malo treba da bi se do kraja rasvetlio ovaj slučaj.

U ovom trenutku, ispituje se da li je vlasnik vozila, najverovatnije s italijanskim tablicama, u trenutku nesreće bio za volanom automobila.

Od italijanske, ali i švajcarske policije zatraženi su podaci o vlasnicima ovog modela automobila, koji vode poreklo iz Srbije, prenose Novosti. Takođe, zatražene su i informacije o tome da li je neko od vlasnika ovakvih vozila automobil prodao srpskom državljaninu.

- Imamo važan trag, ali ne možemo da izađemo u javnost dok ne budemo sto odsto sigurni - navodi izvor "Novosti" blizak istrazi.

- Analiziramo pažljivo svaki dokaz i sumnju. Beogradskoj policiji pomažu i operativci kriminalističke policije, koji su radili na rasvetljavanju nestanka Tijane Jurić.

Tokom jučerašnjeg dana u istragu se uključio i američki FBI (Federalni istražni biro), koji analizira snimke s Brankovog mosta u Beogradu. Ova američka služba ima mnogo sofisticiraniju opremu za „čišćenje“ mutnih i nejasnih video-zapisa, koji bi značajno mogli da ubrzaju hvatanje počinioca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.P.

    14. avgust 2014 | 15:05

    Hajde da konacno odahnu roditelji...

  • MARIJA

    14. avgust 2014 | 17:21

    Ja se pitam kako ubica nema ni malo savesti, čita i prati vesti, a neće da se prijavi.Kakav trebaš biti da odeš sa mesta nesreće i još se krije 15 dana dok ga traže.Kako može zaspati?

  • Ožalošćen

    14. avgust 2014 | 15:21

    E,sad narodna policijo nađi skrnavitelja i rušitelja spomenika mom ocu na groblju u Lebanu.Bio bi red posle dva meseca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA