ŽENA VLADA DIVCA: Nisam ubica Luke Jovanovića, to je udar na moju i njegovu porodicu!

- Ja sam vlasnik običnog minija sa USA tablicama i ta činjenica je lako proveriva. Policija je po službenoj dužnosti obavila proveru mog automobila. Zahtevam od policije i relevantnih institucija da sa istom revnošću ispitaju ko stoji iza javno objavljenih neistina - navela je Snežana Divac

  • 31

"Tekst u Tabloidu da sam ja ubica, nije samo udar na mene i moju porodicu, već i na porodicu pokojnog Luke Jovanovića", poručila je danas u otvorenom pismu Snežana Divac.

- Izražavam najdublje saučešće porodici Luke Jovanovića, navodi Snežana Divac, koja ne sme ni da zamisli njihov bol i tugu. Utoliko više, tekst u Tabloidu da sam ja ubica, nije samo udar na mene i moju porodicu, već i na porodicu pokojnog Luke - naglasila je Snežana Divac.

Prema njenoj oceni, taj tekst je udar i na sve one koji su bili i koji će biti javno optuženi lažnim informacijama, kao i na sve građane, koji svoje mišljenje grade na osnovu neistinitih podataka plasiranih u medijima.

- Ja sam vlasnik običnog minija, sa USA tablicama i ta činjenica je lako proveriva. Policija je po službenoj dužnosti obavila proveru mog automobila - dodaje Snežana Divac i zahteva od policije i relevantnih institucija da sa istom revnošću ispitaju ko stoji iza javno objavljenih neistina, da je ona ubica koji se krije.

- Takođe, zahtevam da autori ovog kriminalnog teksta budu najstrože kažnjeni - navodi na kraju otvorenog pisma Snežana Divac.

(Telegraf.rs / Izvor: Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joker

    15. avgust 2014 | 14:43

    Nemaš sta da zahtevaš, tuži

  • mirko

    15. avgust 2014 | 14:38

    Eto isto tako su pojedini mediji napisali da otac pokojne Tijane duguje novac i niko nije odgovarao. Na zalost danas se svako bavi novinarstvom i naziva novinarom. Ovako neproverene informacije u svakom slucaju nije sloboda medija i to zahteva ne samo osudu nego i zabranu bavljenja novinarstvom.

  • Mija

    15. avgust 2014 | 15:12

    U pravu je zena,nek se nadju i kazne,sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA