Sve o Marku Milićevu, ubici Luke Jovanovića!

Marko Milićev (33) nekada se prezivao Marković, a policiji je od ranije poznat između ostalog i zbog pokušaja ubistva, za šta je bio osuđen u Srbiji na tri godine i šest meseci

  • 25

Nakon punih 25 dana od kako je Luka Jovanović ubijen, policija je otkrila ime osobe koja ga je u noći 25. jula pregazila na Brankovom mostu.

U pitanju je Marko Milićev, star 33 godine, koji je nakon ovog zločina pobegao u Tursku. Milićev je od ranije poznat policiji, između ostalog i zbog pokušaja ubistva, za šta je bio osuđen u Srbiji na tri godine i šest meseci. Tu kaznu je izdržao i 2011. izašao iz zatvora.

Takođe je u Štutgartu je bio osuđen na dve godine i 2 meseca, a i nekada se prezivao Marković. Sumnja se da je povezan sa narko grupama sa Zvezdare.

Milićev nije uhapšen, ali se njegovo privođenje očekje da će ga Turska izručiti u nerednim danima. Njemu preti zatvorska kazna od osam godina za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, ali i za nepružanje pomoći.

Protiv lica koja su mu pomagala podignute su optužnice i njima preti kazna do pet godina zatvora.

U noći zločina Milićev je bio na splavu "Lasta", a zatim se sa saučesnicima uputio ka splavu "Fristajler", kad je došlo do toga da kolima udari Jovanovića.

Granicu je prešao sa svojim pasošem.

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bekos

    18. avgust 2014 | 13:20

    Samo 8 godina robije za ovo? Pa zar je zivot ovog momka samo toliko vredan?

  • Jasam

    18. avgust 2014 | 11:57

    Mora da je majka ponosna na ovakvu sincinu... a ove saucesnice iz auta maksimalno kazniti- kako ih nije grizla savest kad svakodnevno citaju vesti o ovom slucaju dok im se vozac ubica kupa u turskoj

  • ex sns

    18. avgust 2014 | 12:46

    8 g max kazna? Ako dobije i 5 biće super,ali ne verujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA