POLOMLJENA REBRA I RAZBIJENE GLAVE: Pešaci povređeni u saobraćajnim nesrećama!

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su povređena dva pešaka, prvi je muškarac (70) udaren na Plavom mostu, a druga osoba je žena (61) koja je zadobila povrede na uglu ulica Novogradske i Ugrinovačke u Zemunu

  • 1

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su povređena dva pešaka, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 70 godina je oko 19.15 časova na Plavom mostu kao pešak zadobio razderotinu potiljačnog dela glave i kako se sumnja, prelom više rebara, rekla je Macura i dodala da je pešak prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Žena stara 61 godinu je oko 20.10 časova na uglu ulica Novogradske i Ugrinovačke u Zemunu kao pešak zadobila povrede lakta, šake i kolena. Ona je prevezena u Kliničko bolnički centar Bežanijska Kosa.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 101 intervenciju od kojih 23 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 249 intervencija od kojih 80 na javnim mestima, precizirala je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draksa

    27. avgust 2014 | 19:59

    SVE POHVALE ZA HITNU POMOC POCEV OD VOZACA,SESTRE I DOKTORA,TREBA IH U CELOJ SRBIJI NAGRADITI NAJVECOM PLATOM A NE LOPOVE I NERADNIKE.TAJ STRES STO ONI DOZIVE NEMA CENU!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA