BRUTALNO: Taksista usmrtio penzionera kamenom nakon svađe!

Nakon što je taksista usmrtio penzionera udarcima kamenom po glavi, bacio je kamen u njivu, ali ga je policija pronašla

  • 16

Muškarac S. S. (36 godina) iz Kragujevca uhapšen je danas kada je, u selu nedaleko od Rače, posle kratke svađe, kamenom ubio B. K. (62) iz Badnjevca. Načelnik Policijske uprave u Kragujevcu, Goran Živković, izjavio je da je ubijeni zadobio povredu na temenu glave usled koje je nastupila smrt.

Nakon što je ga je usmrtio udarcima kamenom po glavi, bacio je kamen u njivu. Međutim, policija ga je kasnije pronašla.

- U trenutku kada je telo pronađeno nije se znalo da li se radi o smrti ili izvršenom krivičnom delu ubistvo pa je bilo potrebno obaviti niz forenzičkih nalaza i konsultacija sa lekarima sudske medicine kako bi se utvrdio uzrok smrti. Zadržana je osoba za koju se smatra da je izvršila krivično delo i najverovatnije će tokom sutrašnjeg dana biće privedena višem tužiocu - rekao je Živković i istakao da je ubijeni penzioner, a S. S. je taksista.

Za sada nije poznato zbog čega je svađa izbila. Osumnjičeni za ovo ubistvo je priveden i određeno mu je zadržavanje. Telo ubijenog B. K. pronađeno je 30. avgusta u popodnevnim satima na lokalnom putu u Badnjevcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B.

    2. septembar 2014 | 12:35

    Većina se i ponaša kao da je u kamenom dobu..Najveći problem je što ljudi ne znaju da razgovaraju..necivilizovanost,zatucanost,primitivizam...

  • dobrica

    2. septembar 2014 | 12:10

    Krajnje je vreme da taxi vozaci pocnu da nose oruzje

  • Ivana

    2. septembar 2014 | 12:25

    E zbog ovakvih slučajeva,je taksista u Bg i potegao pištolj....mnogo je bilo napada na njih....a čovek ne možeš da baca bob i pasulj dal će ga ludak ubiti ili samo prebiti....plaši se čovek,brani svoj život....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA