NIJE REKAO GDE JE KANTRIMEN: Milićev zanemeo pred sudijom!

Milićev nije odgovorio, između ostalog, na pitanja kako je otuputovao, ko mu je pomogao, gde je bio u Beogradu pre odlaska u Tursku

  • 21

Osumnjičeni za saobraćajnu nesreću na Brankovom mostu Marko Milićev (33) kod sudije za prethodni postupak nije odgovorio ni na jedno pitanje koje mu je postavljeno na okolnosti bekstva. treći osnovni sud odlučio je da Milićev, osumnjičen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao Luka Jovanović, ostane u pritvoru.

Sudija za prethodni postupak odlučio je, nakon saslušanja Milićeva da ostaje na snazi rešenje kojim je Milićevu određen pritvor, rekao je Tanjugu portparol suda Igor Veličković. Pritvor do 30 dana mu je odredjen 19. avgusta dok je još bio u bekstvu. Saslušanje Milićeva u Trećem osnovnom tužilaštvu koje vodi istragu protiv njega i njegovih pomagača u prikrivanju krivičnog dela biće održano do kraja nedelje.

Milićev je odbio na saslušanju kod sudije za prethodni postupak da odgovori zašto se krio i gde je bio tokom bekstva.

Takođe je odbio da kaže gde se nalazi "kantrimen", vozilo za koje se sumnja da je s njim počinio krivično delo, saznaje Tanjug u Palati pravde. Milićev nije odgovorio, između ostalog, na pitanja kako je otuputovao, ko mu je pomogao, gde je bio u Beogradu pre odlaska u Tursku.

Saslušanje osumnjičenog o okolnostima same nesreće zakazano je za petak u 10 sati pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom.

(E. T. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojan protic

    9. septembar 2014 | 12:55

    Da su ga pitali u Kini progovorio bi i vise nego sto treba

  • Ćomi

    9. septembar 2014 | 12:43

    A pevo bi ti meni sve sto si uradio iz minuta u minut od onog momenta kad si ubio on dete da te ja saslusavam

  • Milan

    9. septembar 2014 | 14:26

    Ministar se hvali kako će naći svakog,i na Tibetu! Pa nadjite Kantrimena,za početak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA