Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivno! Telegraf na probi predstavnice Izraela, evo kako će izgledati nastup najugroženije pevačice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog njen su oko arene u Malmeu u kojoj se održava proba mere obezbeđenja takve da nije prijatno biti u njihovoj blizini

  • 1

Ekipa Telegrafa boravi u Malmeu, odakle direktno izveštavamo o najbitnijim novostima sa Evrovizije, a danas, 8. maja, prisustvovali smo i generalnoj probi učesnika druge polufinalne večeri Pesme Evrovizije 2024.

Naime, među učesnicima je i Eden Golan, predstavnica Izraela, zbog koje su oko arene u Malmeu u kojoj se održava proba mere obezbeđenja takve da nije prijatno biti u njihovoj blizini, javljaju naši reporteri sa lica mesta.

Prisustvovali smo i njenoj generalnoj probi, a ekskluzivne kadrove možete videti u videu na početku teksta.

Kako navodi naša ekipa, i interesovanje medija je ogromno, pa ih je danas daleko više nego na probi učesnika koji su nastupili tokom prve polufinalne noći.

Podsetimo, ekipa Telegrafa tokom prethodnog dana je pronašla i hotel u kojem je smeštena predstavnica Izraela. U njemu i oko njega 24 sata je postavljeno obezbeđenje i policija, a prolaznike čak zaustavljaju sa pitanjima kojim povodom su u Malmeu, gde odsedaju, koliko ostaju i slično.

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    8. maj 2024 | 21:25

    Овог пута неће бити лако да наместе победу, као Украјинцима пре 2 године.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA