SLUČAJ KANTRIMEN: Kućni pritvor za saučesnike Milićeva!

Dana Manevska, kao i ostali saputnici u "kantrimenu" sklopili su nagodbu s tužilaštvom i priznali krivicu za nesreću posle koje je nastradao Luka Jovanović. Sutra prvo saslušanje Marka Milićeva

  • 28

Dana Manevska prva je okrivljena u slučaju kantrimen koja je pristala da sklopi nagodbu sa tužilaštvom i prizna da je kriva za nesreću u kojoj je 25. jula na Brankovom mostu nastradao Luka Jovanović, u zamenu za šest meseci kućnog zatvora.

Ona bi već danas mogla da izađe iz pritvora, a pred tužioca su danas izvedeni i ostali okrivljeni koji se terete za prikrivanje Marka Milićeva, vozača koji je skrivio nesreću. Posle nje, krivicu su danas priznali i Nikola Lepen, koji je takođe pristao na šest meseci, a zatim i Milica Novaković, koja će osam meseci provesti u kućnom zatvoru. Tamara Bogdanović pristala je na 10 meseci, a Bojana Petrovic na četiri meseca.

Sporazumom je dogovoreno da im se u kaznu uračuna i vreme koje su proveli u pritvoru, a do početka izdržavanja kazne, oni će biti na slobodi. Sporazum sa tužilaštvom odbio je samo taksista Saša Janković.

Tužilaštvo sporazume nije ponudilo samo Milićevu i njegovom kumu Bratislavu Vesoviću. U Trećem osnovnom tužilaštvu sutra bi prvi put trebalo da bude saslusan Marko Milićev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    11. septembar 2014 | 12:29

    Kakve bre nanogice...za sest meseci sesce u neki drugi kantrimen i precutati ubistvo..

  • Selidberistic

    11. septembar 2014 | 11:14

    Kakva je to ucena! Pa ako je neko kriv, dokazi da je kriv i osudi ga adekvatno u skladu sa zakonom a ovde se iz aviona vidi da se sve montira jer ako oni priznaju krivicu onda se Milicevu automatski donosi presuda! Ljudi a da ne bi bilo malo postenije da se Milicevu i ostalima sudi javno i da svi cujemo sta ima Milicev da kaze?! Zapita li se neko da li je on vozio ili neko ko je malo vise bogat??? Bilo kako bilo bitno da ima gomila forumasa i kompjuterasa koji ce sada navaliti sa minusima!

  • Komsija

    11. septembar 2014 | 11:18

    Sramota... u zatvor bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA