JA SAM TAJ UBICA - Ovo je Marko Milićev rekao srpskoj policiji?

- Ja sam taj ubica - rekao je vozač „kantrimena” koji je 25. jula usmrtio Luku Jovanovića policajcima iz Policijske uprave za Grad Beograd koji su na Aerodromu "„Nikola Tesla“ imali zadatak da zvanično potvrde njegov identitet posle preksinoćnog izručenja iz Kine i nastavio: "Ali, na slobodi su gore ubice od mene"

  • 41

Marko Milićev (33) osumnjičen da je izazvao saobraćajnu nesreću na Brankovom mostu u kojoj je poginuo Luka Jovanović, prilikom njegovog izručenja Srbiji iz Kine ironično se predstavio beogradskim policajcima, rečima "ja sam taj ubica".

- Ja sam taj ubica - rekao je i zbunio policajce iz Policijske uprave za Grad Beograd koji su na Aerodromu "„Nikola Tesla“ imali zadatak da zvanično potvrde njegov identitet posle preksinoćnog izručenja iz Kine, prenosi "Blic".

Kako prenosi ovaj list Milićev, vozač „kantrimena” koji je 25. jula usmrtio Luku Jovanovića je nastavio sa ironičnim nastupom: "Ali, na slobodi su gore ubice od mene".

Milićev je to izgovorio vidno potišten, a takav je bio od kada su ga još u Pekingu preuzela tri pripadnika srpske policije - dva pripadnika Protivterorističke jedinice (PTJ) i jedan operativac Beogradske kancelarije Interpola.

Trojica srpskih policajaca nisu s njim razgovarali, a on je tokom leta od Pekinga preko Moskve do Beograda ćutao utučen i pognute glave.

U avionu, prilikom provere identiteta i tokom sprovođenja u beogradski Okružni zatvor, Milićev je grčevito držao kesu sa prljavim vešom, što je bilo sve što je sa sobom poneo iz Kine gde je u gradu Šenženu uhapšen 29. avgusta, kada je s prijateljem krenuo u noćni provod u klub „Pepper“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    9. septembar 2014 | 08:43

    Smoriste vise sa njim ,kao da ste uhapsili samog Al kaponea !

  • Trnko

    9. septembar 2014 | 11:34

    Gospodo "strvinari".... Svi vi koji ste se okomili kao hijene na ovog čoveka, oladite malo. Ne mogu da verujem da je ovaj "nebeski narod", a koji se izdaje kao "ljubazn i gostoljubiv", toliko krvožedan. Šta hoćete? Ulični linč...? On nije ni serijski, a ni plaćeni ubica kao neki koji slobodno šetaju i smeju vam se u lice, kao i njihovi nalogodavci. Kriv je što je usmrtio lice iz nehata, pobegao i za to će odgovarati. Za sve ostalo o čemu pričate je nevin dok se ne dokaže. Jeste li svi vi što tražite krv "nevini"...? -"Ko je bez greha, neka prvi baci kamen."(Jovan 7:52–8)

  • Milica

    9. septembar 2014 | 08:54

    U pravu je. Ima gorih ubica od njega na slobodi. ALI to ne znaci da njega ne treba zatvoriti. Doci ce red i na te gore od njega. Ubica je ubica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA