Nema šanse da Luka Bojović dođe na sahranu oca Vuka!

- Luka nije bio ni na sahrani ubijenog brata Nikole, tako da je sasvim izvesno da neće moći da bude na sahrani oca Vuka - kaže za Telegraf Lukin advokat Borivoje Borović

  • 15

 

Luka Bojović, sin preminulog Vuka Bojovića, dugogodišnjeg direktora Zoološkog vrta u Beogradu, neće prisustvovati sahrani oca jer je to veoma komplikovana i dugotrajna procedura za koju sad nema vremena, kaže za Telegraf Lukin advokat Borivoje Borović.

- To je toliko teško da je gotovo nemoguće. Reč je o komplikovanoj proceduri koja bi morala da ide preko našeg Ministarstva spoljnih poslova i Ministarstva pravde. Čak i da se krene u tu proceduru, ne bi se stiglo. Luka nije bio ni na sahrani ubijenog brata Nikole, tako da je sasvim izvesno da neće moći da bude na sahrani oca Vuka - kaže Borović.

Prema njegovom mišljenju, Vuka Bojovića je ubila nepravda, zato što mu je likvidiran mlađi sin Nikola, a na njegovo zdravstveno stanje uticalo je i sve što se dešava u vezi s hapšenjem starijeg sina Luke.

- Vuka je ubila nepravda, zato je i umro - smatra Borović.

(N. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAVINIJA

    17. septembar 2014 | 13:17

    DANIMA SE U VAZDUHU OSECALO KOLIKO OVAJ COVEK PATI. MNOGO JE GORKO. OVO JE TRAGEDIJA/ OVO JE GREH. SVIMA KOJI IMAJU DUSU I PAMETI DANAS NIJE UMRO DIREKTOR ZOOLOSKOG VRTA I VAJAR NEGO ROD RODJENI.

  • ДрАган

    17. septembar 2014 | 14:35

    Отишао је велики човјек али ми то схватимо тек када га више нема. Вук Бојовић је био велики човјек и хуманиста!

  • Slobo

    17. septembar 2014 | 13:10

    Saucesce porodici.Imam pozitivno misljenje o preminulom Vuku Bojovicu.Nazalost nije imao srece sa porodicom.Mozda mu je takva sudbina.Zaista nije mi jasno zasto gospodin advokat daje izjavu u ovakom trenutku o pravdi I nepravdi.Moguce da je u pravu ali nije vreme da se sada da izjava ovog tipa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA