U CENTRU BG: Ubijen brat Luke Bojovića! (FOTO) (VIDEO)

Nikola Bojović je ubijen iz vatrenog oružja u 7.05 časova u Ulici carice Milice u Beogradu. Imao je prostrelne rane glave, grudnog koša, stomaka i podlaktice

  • 32

Brat Luke Bojovića Nikola ubijen je iz vatrenog oružja u Ulici carice Milice u Beogradu, saznaje Telegraf!

Nikola Bojović se nalazio na trotoaru u Ulici carice Milice ispred broja 11, kada mu je u 7.05 časova prišao napadač i pucao iz vatrenog oružja u glavu i stomak. Nakon što je Nikola pao, ubica je ponovo pucao u njega.

- Prema informacijama koje sam dobio od policije, tačno je da je ubijen Nikola Bojović - potvrdio je premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Kako je izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, on je imao prostrelne rane glave, grudnog koša, stomaka i podlaktice i zatečen je bez svesti i sa jedva primetnim disanjem.

Prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, gde su za Telegraf.rs potvrdili da je preminuo od zadobijenih povreda.

U Ulici carice Milice bio je zatvoren saobraćaj i na licu mesta nadležne ekipe su obavile uviđaj, a na asfaltu su bili vidni tragovi krvi.

Nikola Bojović je u srpskoj policiji bio registrovan kao jedna od osoba u vrhu kriminalne grupe brata Luke.

Početkom oktobra prošle godine, sa Lukinom suprugom Barbarom, uhapšen je u Španiji u okviru zajedničke akcije bezbednosne službe Uprave kriminalističke policije Srbije i španske policije.

Oni su, sa još 13 uhapšenih, bili pod sumnjom da su u okviru grupe odgovorni za likvidacije, krijumčarenje kokaina iz Južne Amerike prema Španiji i zemljama EU i pranje novca.

Barbara i Nikola Bojović su u zatvoru proveli samo 20 dana, odnosno pušteni su na slobodu krajem oktobra prošle godine.

Luki Bojoviću, koji se nalazi u zatvoru u Španiji i koga potražuju srpske vlasti, sudi se u odsustvu u Specijalnom sudu u Beogradu za više ubistava i pokušaja ubistava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEOGRAD

    29. april 2013 | 08:44

    Te Crnogorce treba proterati iz Beograda jel su opsta opsanost za gradjani toga grada,neka se obracunavaju u Podogorici.

  • dee

    29. april 2013 | 08:53

    jadan vuk bojovic, a bas sam ga gledala pre neko vece kako prica da su mu sinovi predivni dobri momci...

  • Beogradjanin ali pravi!!

    29. april 2013 | 11:24

    Momak je rodjen u BG i ceo zivot odrastao na beogradkim ulicama kao i njegov brat, tako da nemesate babe i zabe! A za ostale crnogorce koje neumeju da postuju normalna pravila zivljenja i kulture u gradu, delim misljenje!!! Saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA