UBICA FASCINIRAN SRBIJOM: Arkan je bio najbolji drug američkog četnika! (FOTO) (VIDEO)

Na Majspejs profilu grupe "Istočni vukovi" ispod jedne fotografije napisano je: "Arkan... Opaki ku*kin sin. Otimao je crne džipove, koje je krao od drugih opakih ku*kinih sinova koji nisu bili dovoljno opasni"

  • 31

Erik Frejn, američki četnik fasciniran srpskom vojskom, koga je FBI stavio na listu 10 najtraženijih begunaca nudeći za njega nagradu od 100.000 dolara, član je grupe "Istočni vuk" koja je fascinirana srpskim ratnim pohodima i Željkom Ražnatovićem Arkanom i bavi se oživljavanjem bitaka Drugog svetskog rata.

Istočni vukovi su se igrali ratnih igara koji se dešavaju za vreme hladnog rata u istočnoj Evropi, a obično su glumili srpske ili ruske vojnike, prenosi Gardijan.

Koristili su replike oružija koje se koriste za obuku i trening policije u Americi. Vukovi su deo šire grupe "Crvena alijansa" koja organizuje turnire.

Najbolji prijatelj Erika Frejna Vuka bio je Arkan, koga su naročito fascinirali raketni bacači. Bob Kortni, koji je upoznao Frejna u Istočnim vukovima pre nekoliko godina, kaže da su se članovi ozbiljno uživljavali u svoje uloge.

- Bili su mnogo mlađi od mene. Ozbiljno su se posvetili svojim ulogama. Čak su slušali i srpsku rok muziku - kaže Kortni i dodaje da ta vrsta uživljavanja u uloge nije neobična za ovakve događaje.

Ipak, vidi se da su "Istočni vukovi" fascinirani Željkom Ranatovićem Arkanom i njegovom paravojnom formacijom "Tigrovi".

Ispod jedne fotografije napisano je: "Arkan... Opaki ku*kin sin. Otimao je crne džipove, koje je krao od drugih opakih ku*kinih sinova koji nisu bili dovoljno opasni!"

Ispod fotografije na kojoj se vidi rakija i od alkohola obeznanjjeni Arkan, napisano je:

"Odvaljeni na srpski način"!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HRVAT

    19. septembar 2014 | 16:49

    Bit ce fasciniran kad sjedne na elektricnu stolicu...ili ga ubiju....

  • Milosi

    19. septembar 2014 | 18:45

    Zbog jednog mladića se digla ovolika buka. Šta bi ameri radili da se graniče sa Srbijom. Bilo bi 48h 365 dana u godini vanredno stanje. Nije on pobio one pandure džabe. Dojadila mu je njihova demokratija. A posle će pisati da je psihički bolesnik. Kao i za sve do sada. To gospodo prolazi samo kod zapadnjaka. Kod nas NE.

  • Pera kojot!

    19. septembar 2014 | 18:21

    Reklama do j... za Srbiju! Sreca pa ovi Ameri neznaju ni gde stanuju u svom gradu, i sta je iza dva coska od njihove ulice! Inace odmah bi nas osudili i mislili bi da su ovi sa slika rodom iz Srbije, dosli pre koju godinu u SAD!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA