Ubio komšiju zbog duga, pa se prijavio policiji!

- Video sam da je Vladin otac došao, ali da se nije dugo zadržao. Ne verujem da mu je sin uopšte rekao šta je učinio, jer kad sam ga pitao šta se dogodilo, kazao mi je: „Ma, Vlada ubio neku džukelu, koja je davila piliće!“ - kažu meštani

  • 1

U četvrtak ujutru uhapšen je Vladimir Anđelković (33) pošto se prijavio u Policijsku stanicu Grocka i priznao da je iz lovačkog karabina, dva dana ranije, u dvorištu porodične kuće u Zaklopači, ubio komšiju, poštara Ivana Grčića (31).

Kako pišu "Novosti", Anđelković je zatim policajce odveo  do mesta gde je sakrio leš ubijenog, ali nije želeo da kaže šta ga je navelo da počini svirep zločin. Nezvanično, istraga ne iskuljučuje mogućnost da se zločin dogodio jer je Vladimir navodno dugovao novac Ivanu. Telo su pronašli uvijeno u ćebe, a zatim i u džak, nadomak jednog vinograda, u šumarku između Zaklopače i Vrčina.

Po selu se priča i da ubica mnogima duguje novac, kao i da je od Ivana svojevremeno uzajmio oko 10.000 evra. Priča se i da mu je vratio nešto novca, ali i da je još duga ostalo. Navodno, Ivan ga je skoro zbog toga opomenuo, ali nije ga napadao.

 

Meštani kažu da je jedan komšija, kobne noći oko 21.15, čuo tri pucnja u dvorištu Anđelkovića, a potom i vrisak žene, zbog čega je telefonom pozvao Vladimirovog oca, koji inače ne živi sa sinom u istoj kući.

- Video sam da je Vladin otac došao, ali da se nije dugo zadržao. Ne verujem da mu je sin uopšte rekao šta je učinio, jer kad sam ga pitao šta se dogodilo, kazao mi je: „Ma, Vlada ubio neku džukelu, koja je davila piliće!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuga

    30. septembar 2014 | 16:08

    IVANE NEKA TE ANDJELI CUVAJU....steta da dobar decko tako zavrsi. A ubici zelim sve najgore!!! Oboje ih poznajem i od ubice se tako nesto moglo i ocekivati oduvek mi je licio na ubicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA