STRAVA I UŽAS U VRTIĆU: Vaspitačica izujedala bebu (FOTO)

Uprava i vlasnica američkog vrtića gde se dogodio incident nisu prijavili slučaj policiji, kao ni Službi za zaštitu dece

  • 2

U Vudbridžu, u američkoj državi Virdžinija, desio se strašan incident kada je vaspitačica ujela 13-omesečnog dečaka. Da stvari budu gore, vlasnica vrtića nije prijavila ovaj slučaj lokalnim vlastima.

Tereza Braun (24) ujela je bebu, navodno, posle ujeda koji je beba načinila drugom vaspitaču. Mali dečak je imao trag od ujeda na ramenu.

Svedok je odmah prijavio incident upravi i vlasnici Nađi Čoudri, međutim, vlasnica nije prijavila slučaj Službi za zaštitu dece.

Incident je prijavljen anonimno tek sledećeg dana. Obe žene su uhapšene po optužbama za zlostavljanje i zanemarivanje deteta.

(Telegraf.rs/ Izvor: wusa9.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VesnaDC

    23. septembar 2014 | 22:03

    GDE STE OVDE NASLI STRAVU I UZAS. HISTERICNI KLINAC JE UJEO NEKOGA ONA MU JE DA MU POKAZE KAKO TO BOLI UJELA NJEGA .Moju cerku je ujeo klinac u beogradskom vrticu tako da joj je visio obraz. Imala je kopce i danas dan ima oziljak pa niko nije prstom mrdnuo niti su novine pisale o tome. Razlika je u tome sto u Americi nesmes dete popreko da pogledas odmah te stave na stub srama . A klinci to obilato koriste. Mojasrpsko americka unuka od 5 godina je majci rekla :ja sam sa tobom zavrsila ,mrzim te, i necu da te vidim u svojoj sobi:U Srbiji bi ostala i bez zuba i bez vrata od sobe, ako bi je uopste imala . Ovde mama je otplakala i rekla joj "to nije lepo da kazez mami"Deca su u Americi do te mere raspustena da je to strasno.

  • Kri

    23. septembar 2014 | 16:02

    Срамота срамота говедо једно

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA