Mladić koji hoće da uništi krst iznad Sarajeva pozira sa pištoljem i puškama (FOTO)

Mirza Hatić (27) na svom Fejsbuk profilu ne skriva svoj kriminalan način života. Pre dva dana je objavio fotografiju na kojoj u levoj ruci drži vatreno oružje, a i prijatelji su ga podržali na ovoj društvenoj mreži

  • 92

Mirza Hatić (27), koji je priznao da je organizovao grupu mladića kako bi srušili krst u Sarajevu podignut u znak sećanja na 6.500 ubijenih Srba, na svom Fejsbuk profilu ne krije svoj kriminalan način života i postavlja fotografije na kojima drži oružje.

Kako mediji iz regiona navode, Hatić je od ranije poznat bosanskoj policiji i bio je privođen zbog raznih krivičnih dela među kojima i nekoliko pucnjava, a 2008. godine je na njega pucao izvesni Adin Bajraktarević i tom prilikom mu je naneo teške telesne povrede.

On na svom Fejsbuk profilu ne skriva svoj kriminalan način života, čak se i hvali sa njim, a pre dva dana je objavio fotografiju na kojoj se vidi da sedi u automobilu držeći pištolj u levoj ruci.

Da li je ovu fotografiju objavio kako bi namerno isprovocirao javnost ili da bi "uterao strah u kosti" ljudima zbog njegove izjave da će "ili poginuti ili krsta neće biti", zasad nije poznato, ali je dobio "odobrenje" od ljudi koji ga podržavaju na ovoj društvenoj mreži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    23. septembar 2014 | 17:19

    Preci mu bili Srbi, a sad je hard kor musliman.

  • Esmir

    23. septembar 2014 | 19:18

    E moj druze cik ako bi smeo posle u sandzak doci! Ne diraj to obelezije alah te gleda! Nemas ti vere nikakve!

  • Jušić

    23. septembar 2014 | 17:38

    Jadne omladine napuho se pa misli da je car idi u ovu novu državu pa se bori za neku vjeru, hos klinac tamo treba biti stvarno hrabar, a ne glumit junaka po cesti, i rušiti tuđe. Bilo bi me malo sram da sam tako mlad a glup

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA