HOPA CUPA: Ovako se igra ispod šatora na šabačkom vašaru! (VIDEO)

Vašar ne bi bio potpun da nema šatora ispod kojih se odvija veselje, a “lumpovanje“ ispod šatora ne ide bez igračica. Pogledajte kako je izgledalo slavlje u jednom od šatora šabačkog vašara

  • 17

Glavna atrakcija na svakom srpskom vašaru je šator ispod kog možete da uživate u živoj muzici i domaćem piću. Naravno, "lumpovanje" ispod šatora ne ide bez vrelih igračica. Pogledajte kako je izgledalo slavlje u jednom od šatora ovogodišnjeg šabačkog vašara.

Na tendi šatora sa spoljašnje strane stajali su plakati bendova i pevača koji će nastupati za vreme vašara, dok se unutra atmosfera zahuktavala kako se bližilo veče. Mnogi posetioci koji su završili razgledanje vašarskih tezgi, seli su ispod šatora da odmore uz koju “ljutu”.

Uz muziku su nastupile i igračice koje su bile zadužene za dobru atmosferu i animiranje prisutnih. Koliko su uspele da doprinesu dobrom provodu, procenite sami:

Ovogodišnji vašar u Šapcu imao je veliki broj posetilaca, što je još jednom potvrdilo status ove manifestacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA