Suspendovana petorica žandarma koji su tukli Andreja Vučića!

Osim MUP-a, Vojna policija i Vojnobezbednosna agencija (VBA) prikupljaju informacije o incidentu koji se dogodio u nedelju tokom Parade ponosa, kada su pripadnici Žandarmerije pretukli Vučića i pripadnike Bataljona vojne policije specijalne namene "Kobre"

  • 7

U niškom odredu Žandarmerije danas su suspendovana petorica pripadnika koji su učestvovala u intervenciji u kojoj je pretučen brat premijera Srbije Andrej Vučić, potvrdio je za komandant Žandarmerije Milenko Božović. Božović je rekao da je istraga još u toku, ali nije odgovorio gde se nalaze snimci koji pokazuju šta je prethodilo incidentu, prenosi Fonet.

 

Osim MUP-a, i Vojna policija i Vojnobezbednosna agencija (VBA) prikupljaju informacije o incidentu koji se dogodio u nedelju tokom Parade ponosa, kada su pripadnici Žandarmerije pretukli Vučića i pripadnike Bataljona vojne policije specijalne namene "Kobre", koji su tom prilikom bili u njegovoj pratnji, izjavio je ministar odbrane Bratislav Gašić.

 

On je dodao da neće davati nikakve izjave o tom događaju dok se istraga ne završi i objasnio da su pripadnici "Kobri", koji su deo obezbeđenja premijera Srbije, u nedelju pošli kao pratnja Vučića do stana premijerovih roditelja, upravo da ne bi došlo do nekog incidenta.

 

 

Nisam ovlašćen da dajem bilo kakve izjave na ovu temu, to može samo Biro. Mogu samo da kažem da radimo na utvrđivanju činjenica u vezi sa ovim slučajem, rekao je za Danas komandant niškog odreda Žandarmerije Senad Koštić.

 

On nije želeo da odgovori na pitanje da li je tačno da je Žandarmeriji oduzet snimak početka intervencije, na kojoj je snimljen i povod za nju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mozak

    1. oktobar 2014 | 06:31

    Sramota.....!!!

  • Pravoslavac

    1. oktobar 2014 | 09:11

    Svi nesto komentarisu i pametuju, jedino ti momci nemaju pravo bilo sta da kazu. Cim ih pljuju svi mediji, tu nesto smrdi.

  • Cica

    1. oktobar 2014 | 05:36

    I to je kao dovoljno,jesu li bar pritvoreni makar na 48h?zbog ovoga ce pasti i vlada i cela drzava jer su tako zacrtali neki mocnici iz senke,srbijo oprez!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA