NIŠLIJE KOJE UBIJAJU BOGA U NAMA: Svi incidenti niškog odreda Žandarmerije!

Samo u niškom odredu 17 žandarma se sumnjiči za krivična dela prinude i prisile, zatim što nisu reagovali na kršenje propisa i zakona ili što su direktno učestvovali u zloupotrebi materijalnih sredstava odreda

  • 15

Posle incidenta u kojem su Andrej Vučić i Predrag Mali  dobili batine od Žandarmerije, policija je pokrenula istragu, a kako stvari trenutno stoje za sukob su krivi žandarmi koji su upotrebili preteranu silu.

Samo u niškom odredu 17 žandarma se sumnjiči za krivična dela prinude i prisile, zatim što nisu reagovali na kršenje propisa i zakona ili što su direktno učestvovali u zloupotrebi materijalnih sredstava odreda, pišu "Naše novine" navodeći sve incidente ovog odreda.

- Nikola Ristić (39) pripadnik niškog odreda Žandarmerije uhapšen je pod sumnjom da je na mitingu podrške Radovanu Karadžiću 2008. brutalno pretukao Ranka Panića od čega je ovaj preminuo u Urgentnom centru.

- Stanko Stojanović (31) uhapšen je zbog sumnje da je u oktobru iz automobila u pokretu i pod dejstvom alkohola pucao na Nišlijku A. D. (35) jer je sporo vozila. Osuđen je na šest godina zatvora zbog pokušaja ubistva.

- Miloš S. (26) priveden je u junu zbog sumnje da je vozio automobil sa 1, 46 promila alkohola u krvi, a kada ga je policijska patrola zaustavila, pretio im je.

- Pod izgovorom da su na vežbi, 30 pripadnika Žandarmerije su tri dana na teritoriji Gamzigradske banje sa devet džipova iskopavali zemljište na privatnim imanjima u potrazi za zlatom.

- Žandarm Nenad M. (33) u januaru 2014. pretukao je dvojicu mladića i ženu ispred kafića "Proces" u Nišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    30. septembar 2014 | 17:00

    E ovo sa zlatom je vrh,nema dalje.UZAS!!!!Ja mislila da nista vise ne moze da me zaprepasti kad su oni u pitanju, kad ono uvek ima po nesto novo.Svaka cast pojedincima,koji odgovorno i savesno rade svoj posao.

  • Sinte

    30. septembar 2014 | 17:17

    Radi ko šta oće

  • S.C.

    30. septembar 2014 | 18:09

    Ovo je da se kazne najostrije i dobiju odkaze. Takvi ljudi nemogu da rade u policiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA