Pet osoba povređeno u lančanom sudaru kod Ade Ciganlije!

Više osoba je povređeno u sudaru na Novom obrenovačkom putu između Ade Ciganlije i skretanja za Železnik. Na samo 200 metara od mesta nesreće dogodio se još jedan udes

  • 10

Pet osoba je povređeno u lančanom sudaru na Novom obrenovačkom putu između Ade Ciganlije i skretanja za Železnik. U sudaru su učestvovala 4 vozila u kojima je povređeno 5 putnika.

Pretpostavlja se da je gusta magla ili dim koji su izazvali Romi iz susednog nehigijenskog naselja paljenjem nepoznate materije doprineli nesreći.

Na lice mesta izašle su tri vatrogasne ekipe, isto toliko vozila Hitne pomoći, kao i saobraćajna patrola.

Na samo 200 metara od mesta nesreće dogodio se još jedan udes.

(Telegraf.rs / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    1. oktobar 2014 | 02:34

    Nije magla nego dim od spaljivanja i topljenja guma i kablova iz nehigijenkog naselja za sta ima par hiljada prijava komunalnoj policiji od strane otrovanih stanovnika cukaricke padine.

  • Afrodita

    1. oktobar 2014 | 00:05

    Bila sam na Adi kada se ovo desilo. Nek im je bog u pomoći. A vozači neka prilagode brzinu vremenskim prilikama. Magla i dim se pomešali. Ono je užas, a vozači prebrzo voze. Ne brže od života!

  • Zabrinuta

    1. oktobar 2014 | 07:03

    To je kad molis jednog, pa drugog predsednika OU Cukarice da uradi nesto za te Rome, a oni nece nista. Cela Cukaricka padina se davi u tom dimu svaki dan, zove komunalne sluzbe, policiju, inspekcije i svi nisu nadlezni za tu sumu. Jednom ce neko nastradi tako, pa isto niko nece biti nadlezan. :((((( Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA