JEZIVO: Vojni invalid štrajkuje tako što je ekserom prikovao dasku za šaku! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Učinio sam to za svoja tri sina i ćerku, kao i sve borce Srbije. Niko mi u porodici ne radi, izdržavamo se od moje plate iz JP „Poslovni centar“, ali njen veći deo ode na otplatu kredita. Svi smo svesni da je država posle poplava u haosu i da sada nema novca za isplatu naših ratnih dnevnica, ali tražimo ono što nam je obećano, zakon o boračkoj zaštiti i zdravstvene knjižice – kaže Velimir Milošević iz Kruševca

  • 33

Ratni veteran Velimir Milošević (50) iz Kruševca samopovredio se tokom štrajka glađu u Udruženju boraca u Valjevu! On je dasku s ekserom prikucao za svoju levu šaku!

- Učinio sam to za svoja tri sina i ćerku, kao i sve borce Srbije. Niko mi u porodici ne radi, izdržavamo se od moje plate iz JP „Poslovni centar“, ali njen veći deo ode na otplatu kreditaSvi smo svesni da je država posle poplava u haosu i da sada nema novca za isplatu naših ratnih dnevnica, ali tražimo ono što nam je obećano, zakon o boračkoj zaštiti i zdravstvene knjižice – rekao je Milošević.

Osam ratnih veterana iz više gradova Srbije već četvrti dan štrajkuje glađu u prostorijama valjevskog Udruženja boraca radova od 1990. godine, tražeći da država ispuni data obećanja i poboljša položaj učenika ratova.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    2. oktobar 2014 | 13:44

    Sacuvaj Boze... pa ako misli da ce ovako nesto postici onda nek nosi dasku, al moze dobiti samo sepsu i nista vise!

  • schwyz

    2. oktobar 2014 | 13:45

    Nisi ti bas sasvim citav.Mislis neko ce da reaguje?Oni koji bi trebali reagovati da se ovo nedogadja,bore se za fotelje.

  • pop dujic

    2. oktobar 2014 | 14:39

    Pozdrav napacenom bratu ima nas takvih kao ti preko 100 000 hiljada odbaceni smo od drustva to nas najvise boli mene je crkva spasila ovi klinci Sto pisu komentare ne znaju da ti ne trazis milostinju vec zivot dostojan coveka Koji Nije dezerter Jer oni su pomilovani i doneli pare brate drzi se imas djecu zivi radi njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA